menu

Myyjä sisustustekstiilien projektimyyntiin

Lennol on tekstiilisisustamisen ja pehmusteiden asiantuntija. Me suunnittelemme ja valmistamme tekstiilejä ja pehmusteita yrityksille sekä julkiselle sektorille. Toteutamme asiakkaidemme kanssa monipuolisia sisustamisen projekteja, joissa osaaminen tämän päivän materiaaleista yhdistyy vahvaan visuaaliseen näkemykseen.

Projektimyyntimme kasvaessa haemme nyt aktiivista myyjää projektimyyntiin Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen. Haemme tavoitteellista ja tuloksellista myyjää, jolla on vahva kaupallinen näkemys etenkin B2B -puolelta sekä kokemusta julkitilatekstiileistä ja -sisustamisesta. Aktiivinen ja motivoitunut ote työhön sekä asiakaslähtöinen ja itsenäinen myyntityö ovat tärkeitä työssä onnistumisen kannalta.

Projektimyyjän tehtäviä ovat aktiivinen asiakashankinta, julkitilojen sisustustekstiilien myyntityö, projektien tarjouslaskenta sekä projektin hallinta kokonaisuudessaan.

Työ on itsenäistä, mutta taustalla on myyntitiimimme tuki. Etsimällämme henkilöllä on

  • koulutusta ja kokemusta sekä kaupalliselta alalta että sisustuspuolelta
  • vahva tuoteosaaminen sisustustekstiileistä ja -materiaaleista
  • intoa tarttua toimeen ja tehdä tuloksellista myyntityötä kanssamme
  • kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työhön
  • ajokortti ja mahdollisuus liikkuvaan työhön.

Etsimme henkilöä vakituiseen työsuhteeseen. Työn aloitus sopimuksen mukaan. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä kasvavassa tekstiilialan yrityksessä, joka on vastuullisuuden edelläkävijä. Tukenasi työssä on koko myynti- ja tuotannontiimimme. Etsimme henkilöä, joka luo ympärilleen positiivista tekemisen meininkiä.

Olisitko sinä uusi jäsen tiimiimme? Jos kiinnostuit, lähetä meille hakemuksesi!

  • Paikkakunta: Helsinki
  • Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Kysy lisätietoja

Pirjo Pystykoski-Sopanen
040 770 1939
pirjo.pystykoski-sopanen@lennol.fi

Hae työpaikkaa

Jaa työpaikka

Kaikki avoimet työpaikat