menu

Myymäläpäällikkö

Tee työtä, jolla on merkitys! Fida secondhand on suuri kotimainen hyväntekeväisyysmyymäläketju, jossa työskentelee yhteensä yli 100 ammattilaista 22:ssa myymälässä, lajittelukeskuksessa, kuljetuskeskuksessa sekä hallinnossa. Myymäläketju ja sen tuotto on yli 40 vuoden ajan tukenut Fida Internationalin työtä maailmalla. Ensimmäinen Fida-myymälä aloitti jo vuonna 1979, joten olemme kierrätyksen ja kestävän kehityksen edelläkävijöitä Suomessa.

Fida secondhandille on myönnetty Avainlippu-merkki, merkkinä kotimaisesta palvelusta.

Haemme MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ Kotkan Fida secondhand -myymälään

Myymäläpäällikkönä vastaat myymälän kehittämisestä, myynnistä ja tuloksesta sekä henkilöstöstä. Olet myös mukana myymälän erilaisissa työtehtävissä yhtenä tiimin jäsenenä.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, liiketaloudellista ajattelutapaa, asiakaslähtöistä ja itsenäistä otetta työhön sekä joustavuutta ja paineensietokykyä. Arvostamme aiempaa kokemusta esihenkilötyöstä sekä tiimityön osaamista. Tehtävässä on eduksi aiempi kaupan alan kokemus sekä tehtävää tukeva koulutus esim. merkonomi tai tradenomi. Lisäarvoa tuo vaatealan ja muun tuotevalikoiman tuntemus. Lisäksi tehtävät vaativat hyvää fyysistä kuntoa ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää ammattitaitoasi heikommassa asemassa elävien lähimmäisten auttamiseen. Fida secondhand -ketju on tukenut Fida International ry:n työtä maailmalla jo yli 40 vuoden ajan.

Palkkaus määräytyy Fidan myymäläpäälliköiden sopimuspalkkajärjestelmän mukaisesti ja työsuhteen ehdot Vähittäiskaupan esihenkilöiden työehtosopimuksen mukaisesti.
Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Työsuhde alkaa 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset sekä ansioluettelot sunnuntaihin 4.8.2024 mennessä sähköpostitse: hakemukset(at)fida.fi. Tiedustelut pe 5.7.2024 asti aluepäällikkö Elise Partanen puh. 040 573 4047, ja 8.7.2024 alkaen aluepäällikkö Sari Makkonen puh. 050 343 8355.

  • Paikkakunta: Kotka
  • Työ alkaa: 01.09.2024
  • Työn kesto: toistaiseksi voimassaoleva, vakituinen
  • Haku päättyy: 04.08.2024

Kysy lisätietoja

Sari Makkonen
050 343 8355
sari.makkonen@fida.fi

Hae työpaikkaa

Jaa työpaikka

Kaikki avoimet työpaikat