menu

Myymäläpäällikkö, Vallila + Outlet Tammisto

Vallila on suomalainen designyritys, joka on toiminut samoissa tiloissa Helsingin Vallilassa vuodesta 1939. Vallila on tänä päivänä täyden palvelun sisustustalo, jota täydentävät ammattilaiskäytössä tunnetut maahantuontiedustukset julkitilojen kankaista design-kalusteisiin.

VALLILA on vuonna 1935 perustettu suomalainen sisustus- ja tekstiilialan yritys, jonka toimintaa ohjaavat rohkeus, värikkyys ja leikittely eri tyyleillä. Vallila oli aikaansa edellä jo 60-luvulla, jolloin New Yorkista lennätettiin vierailevia suunnittelijoita luomaan kuoseja brändille. Tämä perinne jatkuu tänäkin päivänä nuorien suunnittelijoiden luomissa ennakkoluulottomissa mallistoissa. Vallila on erikoistunut kuosien suunnitteluun sekä kodintekstiilien ja -tavaroiden valmistamiseen. Vallila kuuluu uuteen suomalaiseen tekstiilialan bränditalo Mannaan, johon kuuluvat Vallilan lisäksi kaikkien tuntemat tuotemerkit Finlayson, Makia, Reino & Aino, Sasta sekä Lexington.

Oletko myynti- ja asiakaspalvelutyön ammattilainen ja sinulle on kertynyt aikaisempaa kokemusta myymäläpäällikön tai vastuumyyjän roolista? Innostaako sinua sisustus- ja tekstiilituotteet? Etsimme nyt myymäläpäällikköä ottamaan vastuulleen Vallila Outlet Tammiston myymälän. Tehtävässä onnistumisen tueksi saat kokeneet kollegat ja oman tiimisi ammattitaitoisen ja lämminhenkisen tuen.

Tarkemmin tehtävästä

Myymäläpäällikön tehtävässä varmistat, että liike on Vallilan konseptin mukainen kaikilta osa-alueilta. Vastaat myymälän henkilöstöstä, operatiivisesta toiminnasta, visuaalisesta brändin mukaisesta ilmeestä ja myynnin tuloksesta. Työssäsi ohjaat tiimiä esimerkilläsi ja hyvällä asenteella – palveleva johtaminen on sinulle ominaista ja ymmärrät sen tärkeyden. Tunnet myymälän luvut ja seuraat myyntitavoitteita sekä niiden toteutumista. Myynnin lukujen lisäksi tärkeää on asiakaskokemuksesta huolehtiminen ja kokonaisratkaisujen tarjoaminen asiakkaillemme. Pidät huolta siitä, että asiakkaat voivat aistia Vallilan brändin hengen niin asiakaskohtaamisissa räätälöityjen kokonaisratkaisujen tarjonnassa kuin myymälän visuaalisessa ilmeessä ja esillepanoissa.

Etsimällämme osaajalla tulisi olla:

  • Aikaisempaa kokemusta esihenkilönä toimimisesta myymäläpäällikön tai vastuumyyjän tehtävissä.
  • Sytyt tavoitteista ja sinulla on budjetit sekä numerot hallussa
  • Positiivinen palveluasenne, jolla hurmaat jokaisessa asiakaskohtaamisessa
  • Idearikkautta, miten kehittää niin asiakaskokemusta kuin myyntiäkin
  • Kiinnostusta ja osaamista sisutus- ja tekstiilituotteita kohtaan
  • Suomen ja englannin kielen taito, muut kielet katsotaan eduksi

Katsomme eduksi ompelutaidon ja kokemuksen mittatilaustyönä toteutettavista kokonaisratkaisuista, kuten verhoista.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittymään ja kehittämään sekä oppimaan uutta joka päivä. Tulet kanssamme rakentamaan suomalaisten rakastaman Vallilan sisustusbrändin tarinaa ja palvelemaan asiakkaita korkeiden odotusten mukaisesti, luottamusta ja intoa herättäen. Pääset kanssamme osaksi vastuullisesti johdettua yritystä, jossa vastuu ympäristöstä, vastuu asiakkaista ja tyytyväisestä henkilöstöstä sekä vastuulliset hankinnat, ovat meille kaikkein tärkeintä. Myymäläpäällikön tehtävä on vakituinen ja työvuorot määräytyvät myymälän aukioloaikojen mukaisesti 37,5 h/vko.

Oletko sinä Vallilaa vaille valmis?

Hae mukaan sunnuntaihin 26.6.2022 mennessä ja tule kanssamme jättämään oma kädenjälkesi Vallilan menestystarinaan! Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Alatalo, Head of Retail. Mikon tavoitat parhaiten to 9.6. klo 9-12 tai ti 14.6. klo 9-11 aikana numerosta 040 1916338 tai sähköpostitse mikko.alatalo@mannagroup.fi.

  • Paikkakunta: Vantaa
  • Työn kesto: vakituinen
  • Haku päättyy: 26.06.2022

Kysy lisätietoja

Ilona Peurala
050 479 6351
ilona.peurala@mannagroup.fi

Hae työpaikkaa

Jaa työpaikka

Kaikki avoimet työpaikat