menu

Myymäläpäällikkö

Vallila on suomalainen designyritys, joka on toiminut samoissa tiloissa Helsingin Vallilassa vuodesta 1939. Vallila on tänä päivänä täyden palvelun sisustustalo, jota täydentävät ammattilaiskäytössä tunnetut maahantuontiedustukset julkitilojen kankaista design-kalusteisiin.

Etsimme nyt uuteen Vallila Varisto Outlet-myymälään myymäläpäällikköä!

Innostaako sinua sisustus- ja tekstiilituotteet sekä niiden parissa työskentely? Oletko myynti- ja asiakaspalvelutyön ammattilainen, jolla on paloa myymäläpäällikön monipuolista ja vastuullista tehtävää kohtaan? Etsimme nyt myymäläpäällikköä ottamaan vetovastuulleen uuden Vallila Varisto Outlet-myymälän. Tehtävässä onnistumisen tueksi saat kokeneiden kollegoidesi ja oman tiimisi ammattitaitoisen ja lämminhenkisen tuen.

Tarkemmin tehtävästä

Myymäläpäällikön tehtävässä varmistat, että liike on Vallilan konseptin mukainen kaikilta osa-alueilta. Vastaat myymälän henkilöstöstä, operatiivisesta toiminnasta, visuaalisesta brändin mukaisesta ilmeestä ja myynnin tuloksesta. Työssäsi ohjaat tiimiä esimerkilläsi ja hyvällä asenteella – palveleva johtaminen onkin sinulle ominaista ja ymmärrät sen tärkeyden. Tunnet myymälän luvut ja seuraat myyntitavoitteita sekä niiden toteutumista. Myynnin lukujen lisäksi tärkeää on asiakaskokemuksesta huolehtiminen ja kokonaisratkaisujen tarjoaminen asiakkaillemme. Pidät huolta siitä, että asiakkaat voivat aistia Vallilan brändin hengen niin asiakaskohtaamisissa, räätälöityjen kokonaisratkaisujen tarjonnassa kuin myymälän visuaalisessa ilmeessä ja esillepanoissa.

Olet etsimämme osaaja, jos seuraavat asiat ovat sinulle tuttuja:

– Sinulla on aikaisempaa kokemusta myymäläpäällikön tai vastuumyyjän roolista

– Sytyt tavoitteista ja sinulla on budjetit sekä numerot hallussa

– Omaat positiivisen palveluasenteen, jolla hurmaat jokaisessa asiakaskohtaamisessa

– Idearikkautta, miten kehittää niin asiakaskokemusta kuin myyntiäkin

– Kiinnostusta ja osaamista sisutus- ja tekstiilituotteita kohtaan

– Suomen ja englannin kielen taito palvelutilanteissa, muut kielet katsotaan eduksi

Katsomme eduksi ompelutaidon ja kokemuksen mittatilaustyönä toteutettavista kokonaisratkaisuista, kuten verhoista.

VALLILA on vuonna 1935 perustettu suomalainen sisustus- ja tekstiilialan yritys, jonka toimintaa ohjaavat rohkeus, värikkyys ja leikittely eri tyyleillä. Vallila oli aikaansa edellä jo 60-luvulla, jolloin New Yorkista lennätettiin vierailevia suunnittelijoita luomaan kuoseja brändille. Tämä perinne jatkuu tänäkin päivänä nuorien suunnittelijoiden luomissa ennakkoluulottomissa mallistoissa. Vallila on erikoistunut kuosien suunnitteluun sekä kodintekstiilien ja -tavaroiden valmistamiseen. Vallila kuuluu uuteen suomalaiseen tekstiilialan bränditalo Mannaan, johon kuuluvat Vallilan lisäksi kaikkien tuntemat tuotemerkit Finlayson, Makia, Reino & Aino, Sasta sekä Lexington.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittymään ja kehittämään sekä oppimaan uutta joka päivä. Tulet kanssamme rakentamaan suomalaisten rakastaman Vallilan sisustusbrändin tarinaa ja palvelemaan asiakkaita korkeiden odotusten mukaisesti, luottamusta ja intoa herättäen. Pääset kanssamme osaksi vastuullisesti johdettua yritystä, jossa vastuu ympäristöstä, vastuu asiakkaista ja tyytyväisestä henkilöstöstä sekä vastuulliset hankinnat, ovat meille kaikkein tärkeintä. Myymäläpäällikön tehtävä on vakituinen ja työvuorot määräytyvät myymälän aukioloaikojen mukaisesti 37,5 h/vko.

Oletko sinä Vallilaa vaille valmis?

Hae mukaan sunnuntaihin 4.12.2022 mennessä ja tule kanssamme jättämään oma kädenjälkesi Vallilan menestystarinaan! Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Alatalo, Head of Retail. Mikon tavoitat sähköpostitse mikko.alatalo@mannagroup.fi.

  • Paikkakunta: Vantaa
  • Työ alkaa: joulukuussa 2022 tai tammikuussa 2023
  • Työn kesto: vakituinen
  • Haku päättyy: 4.12.2022

Kysy lisätietoja

Ilona Peurala
0504796351
ilona.peurala@mannagroup.fi

Hae työpaikkaa

Jaa työpaikka

Kaikki avoimet työpaikat