menu

Ompelijayrittäjä

Olemme Lunga – Palvelemme ilolla ja toimimme vastuullisen ja kestävän pukeutumisen puolesta. Lunga on uudenlainen vastuullinen kestävän kuluttamisen yritys ja yhteisö. Tuomme ekologisen elämäntyylin iloiseksi osaksi ihmisten arkea ja pukeutumista. Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä maailmasta paremman paikan – yksi vaate kerrallaan. Tiimissämme yhdistyy monipuolinen kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta ja luovasta kädentaitoalasta. Uudessa palvelussa meitä kiinnostaa sen merkityksellisyys ja mahdollisuus rakentaa parempaa tulevaisuutta.
Kattomme alta löydät luovan ompelimon ja vastuullisen myymälän kaupungin parhaalta paikalta. Lungaan voit käydä tutustumassa osoitteessa https://www.lunga.fi/

Haemme Jyväskylään luovan ompelimon ja myymälän tiimiin neljää ompelijayrittäjää. Rakennamme yhteen hiileen puhaltavaa tiimiä iloisista ammattilaisista aivan uudenlaiseen konseptiin. Voit tutustua Lungan arvomaailmaan osoitteessa https://www.lunga.fi/. Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostiin niina.friman@lunga.fi.
Hae pian, sillä aloitamme haastattelut heti ja teemme sopimuksia oikeiden henkilöiden löydyttyä.

Tarjoamme asiakkaillemme parhaan mahdollisen kohtaamisen ja hymyilevän palvelun laadukkaassa luovassa korjausompelimossa ja myymälässä. Haluamme tuoda luoville ompelijoille mahdollisuuden toteuttaa halutessaan myös omia mallistoja ja tuoda näin vastuullisia, laadukkaita ja tyylikkäitä tuotteita myyntiin myymäläämme kaupungin parhaalle paikalle.

Oletko Sinä etsimämme positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja ideoita pursuava kädentaitojen ammattilainen? Sopeudutko vauhdikkaaseen arkeen ja muuttuviin tilanteisiin? Haluatko vaihtelevia työtehtäviä ja tekemisen meininkiä vaatteiden muokkaamisen ja uudistamisen maailmassa? Sinun ei tarvitse olla kaikessa valmis, rakennamme tiimiä, jossa jokainen tukee toinen toistaan monipuolisella osaamisellaan ja omalla persoonallaan. Tavoitteenamme on paras tiimi, joka rakentaa yhdessä iloisella energialla kestävämpää tulevaisuutta, yksi korjattu, muokattu ja uudistettu vaate kerrallaan ja puhaltaa yhteen hiileen positiivisella asenteella ja ahkeralla tekemisellä. Oletko sinä kokenut konkari tai aivan uusi vaatetusalan osaaja, jolla on halua toimia yrittäjänä tiimissä samanhenkisten osaajien kanssa, toisiamme tukien ja auttaen.

Jos koet arvomaailmamme omaksesi ja kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä Lunga Vita -tiimimme Niinaan niina.friman@lunga.fi lähettämällä vapaamuotoisen CV:n jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sanoin ja kuvin.

Yhteydenottoa ilolla odottaen Niina

  • Paikkakunta: Jyväskylä
  • Työ alkaa: 1.6. tai sopimuksen mukaan
  • Työn kesto: Toistaiseksi voimassa oleva yrittäjäsopimus
  • Haku päättyy: 31.05.2024

Kysy lisätietoja

Niina Friman
0407529619
niina.friman@lunga.fi

Hae työpaikkaa

Jaa työpaikka

Kaikki avoimet työpaikat