menu

Osa-aikaisia myyjiä ja kesätyöntekijöitä

Joutsen Finland Oy perustettiin Helsingissä vuonna 1936, Oy Suomen Höyhen Ab nimellä. Joutsen Finland Oy on perheyritys, jonka tavoitteena on valmistaa maailman parhaita untuvatuotteita. Maailman pohjoisimman untuvatuotteiden valmistajan etuina ovat tietämys kylmistä olosuhteista sekä parhaiden raaka-ainelähteiden läheisyys. Joutsen Finland Oy:n tehdas sijaitsee Riihimäellä ja Joutsen OÜ:n Virossa Märjamaalla.

Osa-aikainen myyjä 10-15h/vko, 15-25h/vko sekä kesätyöntekijöitä

Joutsenella on yli 85 vuoden kokemus laadukkaiden untuvatuotteiden valmistuksesta. Vastuullisesti tuotettu, korkealaatuinen, puhdas ja turvallinen untuva on koko toimintamme ydin.
Tuotevalikoimaan kuuluvat untuvatakit sekä vuodevaatteet.

Joutsen Finland Oy on suomalainen vuonna 1936 perustettu perheyritys. Meillä on Suomessa kuusi kivijalkamyymälää, lukuisia jälleenmyyjiä sekä oma tehdas Riihimäellä. Valmistamme tuotteemme laadukkaasti sekä vastuullisesti ja myymme tuotteitamme asiakkaillemme ympäri maailman. Joutsen Finland Oy on menestynyt perheyritys jo neljännessä sukupolvessa. Haluaisitko sinä olla osa Joutsenen tarinaa?

Haemme pääkaupunkiseudun Joutsen myymälöihin myyjiä osa-aikaisiin työsuhteisiin. Avoimia myyjän paikkoja on tarjolla Joutsen Brand Storessa Mikonkadulla, Joutsen shop Espoossa Ison Omenan kauppakeskuksessa sekä Joutsen Shop Helsinki myymälässä Museokadulla. Kyseessä on osa-aikainen työ 10-15h/vko tai 15-25h/vko sopimuksilla. Perehdytys tehtävään tapahtuisi helmi-maaliskuun aikana.

Tämän lisäksi haemme 2-3 kesätyöntekijää 10-25h/vko määräaikaisilla sopimuksilla, joiden perehdytys alkaisi huhti-toukokuussa.

Myyjänä toimit Joutsen brändin edustajana, asiakaspalvelijana sekä untuvatuotteiden asiantuntijana. Haemme tehtävään luotettavaa ja ammattitaitoista henkilöä, jolla on hyvät yhteistyötaidot, mutta kyky tehdä töitä myös itsenäisesti. Toivomme sinulta aikaisempaa myyntikokemusta kaupanalalta. Tehtävässä tarvitaan hyvää priorisointikykyä, omaa näkemystä ja nopeaa reagointikykyä. Teet tiiviisti yhteistyötä kollegoidesi kanssa sekä omassa että muissa pääkaupunkiseudun Joutsen myymälöissä.

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ sopii myös opiskelijalle. Olethan asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja innostunut työntekijä, joka palvelee asiakkaat sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin (muu kielitaito plussaa).

Mikäli kiinnostuit, laita rohkeasti viestiä! Paikka täytetään heti, kun tehtävään sopiva henkilö löytyy. Ilmoitathan hakemuksen yhteydessä mikä yllä mainituista toimipisteistä sekä kumpi tuntisopimusmääristä kiinnostaa.

  • Paikkakunta: Helsinki, Espoo
  • Työ alkaa: helmi-toukokuu
  • Työn kesto: Vakituisia sekä määräaikaisia kesätyöntekijöitä, kesto noin 4 kk
  • Haku päättyy: 31.3.2023

Kysy lisätietoja

Anna Mellavuo
0447652693
anna.mellavuo@joutsen.com

Jaa työpaikka

Kaikki avoimet työpaikat