menu

Projektimyyjä

Annala on ainoa suomalainen huonekalukankaita valmistava yritys. Tarjoamme laajan huonekalukangasvalikoiman kotien ja julkitilojen sisustustarpeisiin sekä teemme yhteistyötä projektisisustajien kanssa. Oman mallistomme lisäksi valmistamme myös tilaus- ja projektikankaita sekä kankaita eri brändien omiin mallistoihin.

Annalan kutomo hakee projektimyyjää pitämään aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja edistämään tuotteidemme tunnettuutta ja myyntiä sisustamisen ammattilaisille.

Etsimme iloista ja energistä
PROJEKTIMYYJÄÄ ANNALAN LAPUAN KUTOMOLLE
Annalan yli satavuotias kutomo tarjoaa asiakkailleen ainutlaatuisia, laadukkaita, suomessa valmistettuja huonekalu- ja sisustuskankaita. Meiltä saa myös asiantuntevaa palvelua juuri oikeanlaisen kankaan valintaan ja valmistamiseen erilaisissa sisustamisen projekteissa. Projektimyyjän tehtävänä on toimia aktiivisena asiakasyhteyshenkilönä, joka edistää tuotteidemme tunnettuutta ja myyntiä sisustamisen ammattilaisille.
Olet etsimämme henkilö, jos olet positiivinen ja aikaansaava. Olet kiinnostunut julkitilojen sisustamisesta ja niihin tarvittavista kankaista ja sinulla on luovia ratkaisuja asiakkaan toiveiden täyttämiseksi. Annalan kutomon henkilökunta pystyy lähes mihin vaan, niin pieniin kuin suuriinkin projekteihin, tärkeintä on kyky ja halu täyttää asiakkaan kangastarpeet niin, että ylitämme kaikki odotukset.
Emme oleta, että olet heti-valmis Annalan projektimyyjä, vaan koulutamme tehtävään valitun henkilön hyödyntämään kaikkia oman kutomon tarjoamia mahdollisuuksia projektimyymisen tukena. Työtehtävässä on eduksi tuntea entuudestaan projektisisustamista ja alan eri toimijoita. Tärkeintä on kuitenkin omata hyvät sosiaaliset taidot ja rohkeutta tarttua kaikkiin projekteihin innolla.
Tunnistitko itsesi? Hae paikkaa heti.

Lähetä hakemus palkkatoiveineen osoitteeseen hanna@annala.fi paikka täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.
Lisätietoja:
Hanna-Maria Kortesoja 050 557 0146

  • Paikkakunta: Lapua
  • Työ alkaa: Heti

Kysy lisätietoja

Hanna-Maria Kortesoja
050 557 0146
hanna@annala.fi

Hae työpaikkaa

Jaa työpaikka

Kaikki avoimet työpaikat