menu

Tuotantokoordinaattori, kengät

L-Fashion Group on yli satavuotias lahtelainen perheyritys, jonka tunnettuja tuotemerkkejä ovat esimerkiksi Luhta, Rukka, Icepeak, Torstai ja Ril’s. Valikoimiin kuuluvat niin sporttiset ja monikäyttöiset kaupunkivaatteet kuin tyylikkäät ulkoilu- ja lasketteluasutkin.

Vapaa-aikaan ja ulkoiluun suunnatut Icepeak-, Luhta-, Rukka- ja Dachstein -kenkämallistomme kasvavat ja kehittyvät kovaa vauhtia ja sen vuoksi tarvitsemme lisävoimia tuotantotiimiin.

Etsimme nyt pääkonttorillemme Lahteen

TUOTANTOKOORDINAATTORIA

mielenkiintoiseen ja monipuoliseen tehtävään hoitamaan kenkien tuotantoprosessia.

Tuotantokoordinaattorin työhön kuuluu yrityksemme kenkien tuotantoon liittyvät tehtävät, kuten tilauskannan suunnittelu ja hallinta, tuotetietojen päivitys sekä laadunvalvonta yhdessä ammattitaitoisen tiimin kanssa. Tehtävässä pääsee hoitamaan myös vastuullisuuteen liittyvän tiedon koordinointia ja todentamista. Tehtävään tarvittava koulutus voi olla joko kaupallinen tai kenkäalalta. Työkokemus kenkien ja hankintatoimen parista on plussaa, mutta valituksi tullakseen ei tarvitse vielä olla alan asiantuntija.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestymiseen tarvitaan oma-aloitteisuutta, yhteistyötaitoja, ongelmanratkaisukykyä ja laajojenkin kokonaisuuksien hallintaa. Kehittyvässä ja kasvavassa tiimissä ratkomme eteen tulevia haasteita yhdessä ja olemme valmiit muutokseen. Työskentelykielinämme on suomi ja englanti, joten molemmat kielet tulee hallita niin suullisesti kuin kirjallisesti. Tehtävässä tarvitaan myös hyviä tietoteknisiä taitoja, erityisesti MS Officen sekä Photoshopin käyttöön.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen toimenkuvan laadukkaiden tuotteiden parissa, energisen ja kehittyvän työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää osaamista kansainvälisessä organisaatiossamme. Työpiste sijaitsee pääkonttorillamme Lahdessa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Jos näet itsesi osana tiimiämme, lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.12.2022. Tarkoituksenamme on edetä rekrytoinnissa mahdollisimman nopeasti ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Minna Larmi p. +358 40 517 7899, parhaiten tavoitettavissa pe 25.11.2022, klo 14-16 ja ti 29.11.2022, klo 14-16.

  • Paikkakunta: Lahti
  • Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä
  • Työn kesto: Vakituinen
  • Haku päättyy: 09.12.2022

Kysy lisätietoja

Minna Larmi
+358 40 517 7899
minna.larmi@luhta.fi

Hae työpaikkaa

Jaa työpaikka

Kaikki avoimet työpaikat