7-8.6.2016, Lontoo, Muotiliiketoiminnan mahdollisuudet Britanniassa

Britannia on yksi muotisuunnittelun johtavista maista. Paikallisen tunnettuuden lisäksi Lontoo on tarjoaa mahdollisuuden kansainvälistyä laajemminkin: se on muodin mekka myös suurelle joukolle matkailijoita.

Maan muotiteollisuus koostuu materiaalien, designin, tuotannon, tukkukaupan, markkinoinnin ja vähittäismyynnin monimuotoisesta verkostosta, jossa vähittäiskaupalla on merkittävät rooli.

Muotiliikkeet etsivät jatkuvasti valikoimaansa uusia, vielä tuntemattomia brändejä erottuakseen muista ja tarjotakseen tuotteita, joita ei saa verkkokaupasta tai  suurista tavarataloista.

Edistääkseen suomalaisten muoti- ja lifestyle-yritysten markkinoille pääsyä Britanniassa Finpro järjestää suomalaiseen muotiin ja lifestyleen keskittyvän seminaarin Lontoossa. Seminaarin yhteydessä järjestetään myös tutustumiskäyntejä alan johtaviin yrityksiin Lontoossa.

Tilaisuuden alustava ohjelma

Tiistai 7.6.
13.00 UK Fashion Market Seminar for Finnish fashion brands
15.00 Presentations by UK Fashion experts and networking

Keskiviikko 8.6.
Aamupäivä Retail-vierailuja Lontoossa
Iltapäivä     Vapaa

Tapahtuma maksaa 800 euroa/osallistuja. Suomen Tekstiili & Muoti ry tukee jäsenyritysten osallistumista 200 eurolla. Osallistujat vastaavat omista matkajärjestelyistään  ja -kustannuksistaan.

Rekisteröidy tapahtumaan 4.5. mennessä lähettämällä sähköposti Leena Arvoselle. Paikkoja tapahtumaan on rajoitetusti.

Lisätiedot tapahtumasta.