Aalto-yliopisto kysyy vaatesuunnittelijoiden ja yrittäjien kokemuksista ja kohdatuista haasteista

Vastaa Aalto-yliopiston tutkimusryhmän kyselyyn, joka on tarkoitettu sekä alkuvaiheessa oleville että pidempään toimineille muotialan yrityksille.

Aalto-yliopiston tutkimusryhmä Fashion/Textile Futures kartoittaa vaatesuunnittelijoiden kokemuksia ja haasteita Suomessa sekä mahdollisia tuen tarpeita erityisesti vaatesuunnittelun ja yrittämisen eri osa-alueilla.

Kartoitus liittyy EU-rahoitteeseen Central Baltic Fashion Seed -projektiin, joka pyrkii lisäämään eettisesti ja ekologisesti kestäviä menetelmiä vaatesuunnittelussa sekä kasvattamaan yhteistyötä eri maiden välillä Baltian alueella.

Projektissa valmistellaan parhaillaan uutta EU-rahoitushakemusta. Kyselyn tulokset käytetään uuden projektin suunnitteluun, ja niiden avulla pyritään löytämään parhaita tapoja tukea ja kehittää muotialan yrityksiä, erityisesti paikallisia, pienikokoisia vaatemerkkejä.

Kysely on tarkoitettu niin alkuvaiheessa oleville kuin pidempään toimiville muotialan yrityksille (vaate-, asuste- ja kenkäsuunnittelu) Suomessa, ja se toteutetaan samanlaisena myös Virossa ja Latviassa.

Kyselyyn vastaaminen vie n. 15-20 minuuttia. Kaikki yksittäisen vastaajan tunnistamisen mahdollistavat tiedot pidetään salassa ja yksittäisen henkilön vastauksia ei voida erottaa tuloksista.

Kysymyksissä kyselyyn tai itse projektiin liittyen voi olla yhteydessä sähköpostitse tutkijatohtori Maarit Aakkoon: maarit.aakko@aalto.fi

Aalto arpoo kaikkien vastanneiden kesken 100 euron arvoisen Helsinki Day Spa -lahjakortin.

Vastauksia kyselyyn toivotaan 11. joulukuuta 2016 mennessä.
Linkki kyselyyn: https://www.webropolsurveys.com/S/46B13FD7130E62CF.par

 

Kuva: Aalto-yliopisto