Aalto-yliopiston business development -projektista ratkaisuja yrityksille

Yritykset voivat 4.12. asti hakea mukaan Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun monitieteiselle Capstone-kurssille, jolla opiskelijat ratkaisevat yritysten caseja. Opiskelijoiden aloja ovat yritysjuridiikka, johtaminen ja kv-liiketoiminta, yritysviestintä sekä yrittäjyys ja innovaatiojohtaminen. Kurssi on englanninkielinen ja yrityksille maksuton.

Tähänastiset yrityscaset ovat käsitelleet mm. uuden liiketoimintamallin kehittämistä, yrityksen verkkosivujen analysointia ja yrityksen brändiä tukevan palvelun kaupallistamista. Yrityksiltä edellytetään projektin yhteyshenkilön nimeämistä sekä osallistumista tapaamisiin.

Kurssi on kokonaan englanninkielinen, koska mukana aina myös kansainvälisiä opiskelijoita. Tänä syksynä järjestettävällä kurssilla opiskelijoita on lähes 50 ja case-yrityksiä 10.

Kurssille haetaan mukaan ilmoittamalla 4.12. mennessä alustavan case-aihe, jota tarkennetaan jouluun mennessä. Aalto-yliopistolta saa apua aiheen viimeistelyssä ja muotoilussa.

Projekti alkaa kick-offilla 11.1.2017, jolloin case-yritykset esittäytyvät opiskelijoille ja kuvailevat case-alueen noin 5 minuutin presentaatioissa.

Lisätietoja: Leena Louhiala-Salminen, Aalto-yliopisto