Anna palautetta valmistuksen tietopankista ja osallistu arvontaan!

Tekstiili- ja vaatealan suomalaiset valmistajat ja tuottajat on Suomen Tekstiili & Muoti ry:n ylläpitämä tietopankki, josta voi helposti etsiä valmistajia lopputuotteen tai valmistusvaiheen mukaan. Tietopankki on ollut käytössä kohta kaksi vuotta, joten on aika kerätä siitä palautetta. Vastanneiden kesken arvotaan yllätyspaketti suomalaisia tekstiilituotteita!

Tekstiili- ja vaatealan suomalaiset valmistajat ja tuottajat -tietopankista on tullut todella suosittu ja sivustolla on paljon kävijöitä. Toivomme yritysten näkemystä siihen, kuinka tietopankki palvelee teitä. Vastaamalla kyselyyn voit auttaa kehittämään tietopankista vieläkin paremman. Vastaaminen vie vain pari minuuttia. Kiitos ajastasi jo etukäteen! Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan yllätyspaketti, joka sisältää suomalaisia tekstiilituotteita. Vastausaikaa on perjantaihin 12.4.2019 asti.

Tekstiili- ja vaatealan suomalaiset valmistajat ja tuottajat – Mistä on kyse?

Tietopankista eri toimijat voivat helposti etsiä valmistajia lopputuotteen tai valmistusvaiheen mukaan. Sivustosta on yrityksille hyötyä kahdesta näkökulmasta: se auttaa alan toimijoita löytämään uusia yhteistyökumppaneita.

Toisaalta mukana olevat yritykset saavat tuotannolleen näkyvyyttä. Esimerkiksi media voi etsiä palvelusta suomalaisia alan yrityksiä. Tietopankkiin kannattaakin sen takia ilmoittautua mukaan, vaikka juuri nyt ei olisikaan ylimääräistä tuotantokapasiteettia ja tarvetta uusille yhteistyökumppaneille.

Palveluun voivat ilmoittautua mukaan kaikki tekstiili- ja vaatealan suomalaiset yritykset, joilla on omaa valmistusta tai tuotantoa. Tietopankki on kaikille avoin ja maksuton.

Linkki palautekyselyyn

Linkki tietopankkiin

Linkki, jolla voit ilmoittaa yrityksesi mukaan tietopankkiin

 

Huom: Keräämme samaan aikaan jäsenyrityksiltä palautetta ja toiveita liittyen kuluttajatutkimukseen. Pääset siihen liittyvään kyselyyn tästä linkistä.