Avoin työpaikka: Osa-aikainen tilastoasiantuntija, Suomen Tekstiili & Muoti ry

Etsimme perhevapaan sijaisuuteen osa-aikaista tilastoasiantuntijaa!

Tilastoasiantuntijan keskeisin tehtävä on monipuolinen tietotuotanto liiton nettisivuille sekä edunvalvonnan ja jäsenpalveluiden tarpeisiin. Teet tiivistä yhteistyötä liiton asiantuntijoiden kanssa ja pääset työskentelemään suomalaisten tekstiili- ja muotialan yritysten kanssa.

Konkreettiset työtehtävät

  • Tiedonkeruuta eri lähteistä. Tilastojen ohella työssä tarvitaan usein erilaisia artikkeleita tai raportteja. Tutuksi tulevia aineistoja löytyy esimerkiksi Tilastokeskukselta, Tullilta ja Eurostatilta. Joitakin tiedonkeruita teemme tai teetämme myös itse.
  • Erilaisten aineistojen analyysiä.
  • Uutisten ja tiedotteiden kirjoittamista & erilaisten selvitysten ja esitysten tekemistä.

Mitä toivomme sinulta

  • Olet luonteeltasi palveluhenkinen ja utelias. Opettelet mielelläsi uusia asioita.
  • Olet tottunut työskentelemään numeroiden parissa, ja todennäköisesti sinulla on ennestään erityinen suhde excelin kanssa. Plussaa on, jos sinulla on kokemusta Power BI:stä, mutta tämä ei ole välttämätöntä.
  • Tuotat sujuvasti erilaisia kirjallisia ja visuaalisia materiaaleja, kuten uutisia, selvityksiä ja esityksiä.
  • Olet teknisesti näppärä, jaksat myös teknisiä rutiineja ja yksityiskohtien työstämistä.

Työ on osa-aikainen, joten tämä sopii hyvin esimerkiksi opintojen loppuvaiheessa olevalle. Koulutustaustasi ei ole olennainen, vaan tärkeintä on hyvä asenne, kyky oppia uutta ja halu työskennellä suomalaisen tekstiili- ja muotialan menestyksen eteen.

Yhdentoista hengen työyhteisömme on positiivinen ja uutta kehittävä, ja tässä porukassa on mukavaa tehdä töitä! Olemme hyvin kehittämisorientoitunut organisaatio, ja todennäköisesti pääset vuoden aikana tekemään töitä, joita emme aavista vielä itsekään.

Työyhteisömme sijaitsee Helsingin Etelärannassa. Työsuhde on osa-aikainen ja määräaikainen, määräaikaisuuden perusteena perhevapaan sijaisuus. Työaika on 50 prosenttinen, noin 2-3 päivää viikossa. Työpäivistä voidaan sopia joustavasti, ja työtä voi tehdä osittain myös etänä. Toivomme, että voit aloittaa elokuun alkupuolella, viimeistään ma 17.8.2020. Työsuhde voidaan alustavasti solmia kesään 2021 asti.

Vapaamuotoiset hakemukset CV:n ja palkkatoiveen kera toimitusjohtaja Lasse Wendelinille viimeistään pe 10.7.2020. (lasse.wendelin@stjm.fi)