Biancaneven Elina Loueranta valittiin Pirkanmaan Vuoden nuoreksi yrittäjäksi

Pirkanmaan Nuoret Yrittäjät valitsee palkinnon saajan vuosittain pirkanmaalaisten alle 35-vuotiaiden yrittäjien joukosta. Valinnassa huomioidaan muun muassa erityiset ansiot toimialaan, innovatiivisuuteen tai yrittäjäasenteeseen liittyen.

Elina Loueranta Biancaneve 1

Suomalainen vaatetusalan kasvuyritys suunnittelee mittatilaustyönä valmistettavia kisa-asuja taitoluistelijoille ja fitness-urheilijoille sekä urheiluvaatemallistoa laatutietoisille alan harrastajille.

Tänä vuonna 10 vuotta täyttävä Biancaneve on onnistunut luomaan Suomessa näyttävää liiketoimintaa perinteisellä tekstiili-, muoti- ja vaatealalla.

”Jatkuva tuotekehitys, asiakkaan henkilökohtainen palvelu ja näiden ansiosta saavutettu brändimielikuva on johtanut siihen että myös Biancaneven valmisvaatemalliston tuotteet ovat haluttuja. Esimerkiksi maailman suurimpiin lukeutuva Amazon-verkkokauppa haki oma-aloitteisesti malliston jälleenmyyjäksi”, Elina Loueranta kertoo tyytyväisenä.

Kiinnostus luksus- ja design-urheiluvaatteita kohtaan on kasvanut viime vuosina merkittävästi maailmalla. Biancaneve on mukana Finpron kasvuohjelmassa, jossa vauhditetaan muotialan yritysten kasvua ja kansainvälistymistä. Yrityksellä on vientiä Ruotsiin, Saksaan, Englantiin ja Viroon, ja se aikoo kartoittaa kuluvana vuonna markkinoita myös Aasiassa ja Lähi-Idässä.

Biancanevellä on myymälä Tampereen Tullintorilla. Toukokuussa aukeaa uusi myymälä Helsingin Galleria Esplanadissa. Oma verkkokauppa palvelee asiakkaita EU:n laajuisesti, ja sen osuus liikevaihdosta on noin puolet.

Biancaneve Oy:n liikevaihto on yli puoli miljoonaa euroa. Se työllistää kuusi henkilöä ja välillisesti useita alihankkijoita.

Biancaneve Oy osallistuu Pirkanmaan edustajana myös valtakunnalliseen Vuoden nuori yrittäjä -kisaan, jonka voittaja julkistetaan 20.5.2016 Suomen Yrittäjien ”Get Together”-tapahtumassa Jyväskylässä.