Brändi- ja IPR-asiat pohdinnassa? Hae License to sell –valmennukseen!

Tekes ja AGMA toteuttavat yhdessä av-, peli- tai muotoilu/muoti/lifestyle-tuotteita,-sisältöjä tai –palveluita tarjoaville yrityksille kohdennetun License to sell –valmennuksen, jossa pureudutaan yrityksen aineettomien oikeuksien strategiaan.

Brändättyjen sisältöjen, tuotteiden, palveluiden ja tapahtumien liiketoiminta kasvaa jatkuvasti.  Aineettomien oikeuksien, Immaterial Property Rights (IPR) merkitys korostuu, koska bränditietoisuus ja sisältökriittisyys kasvaa edelleen kuluttajien keskuudessa. Digitaalisuus on vahvojen brändien yrityksille suuri mahdollisuus: yrityksen palvelut tai tuotteet voivat nousta nopeasti maailmanlaajuisiksi suosikeiksi.

Tekesin ja AGMAn yhteistyössä toteuttama License to Sell –valmennus tarjoaa kaikille yrityksille avoimen aamiaisseminaarin. Lisäksi koulutukseen valituille yrityksille järjestetään aiheesta laajempi koulutus.

License to sell –valmennus on kohdennettu yrityksille, jotka ovat kiinnostuneita kansainvälisistä lisenssimarkkinoista ja

  • niillä on hallussaan tai edustettavanaan lisensoitavia brändejä, tekijänoikeuksia tai tuotteita, TAI
  • niillä on tekijänoikeuksia, tuotteita tai brändejä, joita se haluaa kehittää lisensoitaviksi lähitulevaisuudessa.

Lisäksi hakijoilta edellytetään, että yritys tuottaa tai edustaa joko av-, peli- tai muotoilu/muoti/lifestyle-tuotteita,-sisältöjä tai -palveluita. Kyseeseen voivat tulla esimerkiksi tuotantoyhtiöt, suunnittelutoimistot, agentuurit tai valmistavan teollisuuden laitokset.

Ohjelmaan valitaan 10-15 yllämainitut kriteerit täyttävää yritystä.
Lue lisää tietoa valmennuksesta.