Etsimme tekstiili- ja muotialan koulutuksen ja edunvalvonnan osaajaa

Haluatko olla mukana kehittämässä tekstiili- ja muotialan vetovoimaa ja edistämässä sen menestystä? Suomen Tekstiili & Muoti ry etsii nyt aitiopaikalle tekstiili- ja muotialan koulutuksen ja edunvalvonnan osaajaa.

 

Olet kokenut osaaja, joka tuntee paloa niin tekstiili- ja muotialaan kuin koulutuksen kehittämiseenkin. Työssäsi hoidat liiton vaikuttamistyötä eri sidosryhmien kanssa ja huolehdit siitä, että alan koulutus vastaa yritysten tulevaisuuden osaamistarpeita. Vastaat tekstiili- ja muotialan vetovoiman edistämisestä nuorten ja opiskelijoiden suuntaan sekä luot ja ylläpidät verkostoja alan oppilaitoksiin.

Edellytämme sinulta:

• intohimoa edistää suomalaisten tekstiili- ja vaatealan yritysten menestystä
• halua aktiivisesti kehittää toimialan koulutusta ja siihen liittyvää edunvalvontaa
• kykyä asettaa työllesi selvät tavoitteet ja työskennellä johdonmukaisesti ja itsenäisesti niiden saavuttamiseksi
• verkostoitumiskykyä
• innostunutta ja aikaansaavaa otetta sekä erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
• usean vuoden työkokemusta

Lisäksi arvostamme alan koulutusta, aktiivisia verkostoja sekä kielitaitoa. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää jonkin verran matkustamista.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työtehtävän, mahdollisuuden olla kehittämässä näkyvää ja uudistuvaa toimialaa sekä aktiivisen ja mukavan työyhteisön Helsingin Etelärannassa.

Suomen Tekstiili & Muoti ry on suomalaisten tekstiili- vaate ja muotialan yritysten liitto. Liitto toimii edunvalvojana, neuvottelee alaa sitovat työehtosopimukset sekä ottaa aktiivisesti kantaa alaa koskeviin kansallisiin ja kansainvälisiin asioihin. Tarjoamme alan yrityksille palveluja liiketoiminnan kehittämiseen, kuten esimerkiksi vastuullisuuteen ja kansainvälistymiseen, sekä vastaamme alan standardisoinnista. Tehtävämme on edesauttaa suomalaisia tekstiili-, vaate- ja muotialan yrityksiä kasvuun.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anna-Kaisa Auvinen tiistaina 1.8.2017 klo 10-12 ja torstaina 3.8.2017 klo 14-16, puh. 050 536 5078. Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen sunnuntaihin 6.8.2017 mennessä osoitteeseen marja-leena.suikkanen@stjm.fi.