Fab-lehti siirtyy myös verkkoon – tilaa Fab-viisaudet ja osallistu Tekstiilin ja muodin päivän lippuarvontaan!

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n julkaisema Fab-lehti alkaa ilmestyä myös kuukausittain päivittyvänä verkkomediana 28.11.2018 alkaen.

Fablehti.fi julkistetaan Tekstiilin ja muodin päivän yhteydessä 28.11.2018.

Tule mukaan tekstiili- ja muotialan vuoden päätapahtumaan!

Suuren suosion saavuttanut Fab tunnetaan laadukkaana aikakauslehtenä, joka on yhdistänyt tekstiili- ja muotialan tiukan bisnesasian lifestyle-lehden ulkoasuun.

Uusi, verkossa ilmestyvä Fablehti.fi on ratkaisukeskeinen media, jonka tarkoitus on innostaa alan yrityksiä, rahoittajia, päättäjiä, mediaa ja muita sidosryhmiä näkemään mahdollisuuksia, tarttumaan niihin ja vauhdittamaan alan elintärkeitä muutoksia.

”Tekstiili- ja muotialalla tapahtuu nyt paljon, ja ala tarjoaa kiinnostavia, uusia mahdollisuuksia. Esimerkiksi kiertotalous ja uudet innovaatiot kehittyvät vauhdilla. Viennin kehitys ja kansainvälistyminen puolestaan avaavat yrityksille merkittäviä kasvun mahdollisuuksia. Koimme, että pari kertaa vuodessa ilmestyvä julkaisu ei enää riitä taklaamaan kaikkia aiheita, vaan haluamme olla vauhdittamassa keskustelua ja toimintaa joka kuukausi. Painettu julkaisu tulee edelleen ilmestymään verkkojulkaisun rinnalla”, kertoo Suomen Tekstiili & Muoti ry:n toimitusjohtaja Anna-Kaisa Auvinen.

Osoitteessa fablehti.fi voit jo käydä tilaamassa muistutuksen lehden ilmestymisestä. Osallistut samalla kahden lipun arvontaan Tekstiilin ja muodin päivään 28.11. (arvo 600 euroa), jos jätät yhteystietosi 21.11. mennessä. Fab-viisaudet tilanneille lähetämme kerran kuussa kuratoidun kokoomameilin lehden jutuista, joten pelkästään sen lukemalla pysyt kärryillä tekstiili- ja muotialan pääasioista.

Printtilehden kolmas numero ilmestyi keväällä 2018. Sen painosmäärä oli jo 40 000, ja lehti jaettiin Kauppalehti Option välissä.

”Toivomme tietysti mahdollisimman paljon juttuideoita alan yrittäjiltä ja sidosryhmiltä. Haluamme että Fabista tulee alan yhteinen äänitorvi ja keskustelun herättäjä”, Anna-Kaisa Auvinen sanoo.

Lue aiemmin ilmestyneet Fab-lehdet verkossa