Finlayson lanseeraa veikeät Doggy style -rusetit koirille ja isännille

Koirat ja isännät voivat jatkossa näyttäytyä tyylikkäinä yhdessä samanlaiset mirrit kaulassaan, kun Finlayson tuo valikoimiinsa hauskat Doggy style -rusetit.

Article image

Rusetteja koristavat Finlaysonin klassikkokuosit Taimi ja Onni ja rusettimalleja on kaksi. Mirrit sopivat niin pienille kuin isoille karvakavereille sekä heidän isännilleen ja emännilleen. Värivaihtoehtoja on tyylikkäästä mustavalkoisesta räikeään pinkkiin. Finlaysonin Doggy style -rusetit on suunnitellut Kirsi Nisonen.

Finlaysonin veikeät Doggy style -rusetit tulevat myyntiin torstaina 12. helmikuuta Finlaysonin myymälöihin ja verkkokauppaan www.finlayson.fi.
− Vauhdikkaat nelijalkaiset inspiroivat minua. Ei ole hauskempaa yhtälöä kuin koirat ja mirrit! Pehmeät turkit ja luonteikkaat kasvot saavat kehyksekseen soman kaulamirrin. Rusettien menevä, vinosti symmetrinen muotoilu on suunniteltu luonteikkaille ja kaikenkarvaisille vipeltäjille, kertoo rusetit Finlaysonille suunnitellut Kirsi Nisonen.

“Doggy style -rusetit ovat hauska lisä Finlaysonin valikoimaan. Uskomme, että mirrit löytävät tiensä monen suomalaisen koiran sekä isännän ja emännän kaulaan”, kommentoi Jukka Kurttila, Finlaysonin toimitusjohtaja ja Emma-chihuahuan ylpeä omistaja.

Finlaysonin Doggy style -rusetteja on kahta eri mallia. Koiralle rusetti kiinnitetään pujottamalla kaulapanta rusetin läpi. Pienessä rusetissa pannan maksimileveys on 1,6 cm ja isossa 3,5 cm. Isännän ruseteissa on säädettävä nauhakiinnitys. Rusetit ovat 100-prosenttista puuvillasatiinia ja ne ovat vesipestäviä (suositellaan käsinpesua). Koiran rusettia voi käyttää myös esimerkiksi hiuspantana tai rannekoristeena pujottamalla sen silkkinauhan läpi.
Mallin lisäksi ruseteissa on valinnanvaraa kuosin ja värien suhteen. Kukikkaalla Taimi-kuosilla varustettuja rusetteja on saatavilla turkoosina, pinkkinä ja mustaharmaana. Sydänkuvioisella Onni-kuosilla rusetteja on saatavilla mustavalkoisena ja punavalkoisena. Isäntä ja koira voivat halutessaan kulkea samanlaiset mirrit kaulassaan tai valita hauskasti eriväriset – oman tyylin mukaan!

Lisätietoja

www.finlayson.fi
www.ilovefinlayson.fi

Kuva: Finlayson Oy