Globe Hope uudisti brändinsä ja mallistonsa – tarjoaa myös kierrätyspalvelua yrityksille

Tekstiilien kiertotalouden uranuurtaja uudisti ilmeensä ja keskittyy nyt design-laukkuihin, asusteisiin ja luonnonkosmetiikkaan. Uudistuksessa vihreä tähtilogo vaihtui mustavalkoiseen terra-logoon.

Tänä vuonna on kulunut 15 vuotta siitä, kun Seija Lukkala perusti Globe Hopen vastalauseena kertakäyttökulttuurille ja lyhytnäköisille toimintamalleille. Viidessätoista vuodessa tuolloin uniikista toimintamallista ja Lukkalan tavoitteista on tullut yhä enemmän valtavirtaa.

Seija Lukkala kertoo, että vaikka ilme ja valikoima ovat uudistuneet, alkuperäinen ajatus kestävästä kulutuksesta säilyy. Uudessa mallistossa on design-laukkuja, joissa kestävät materiaalit ovat saaneet uuden elämän. Materiaalina on mm. armeijan ylijäämää, turvavöitä ja pyörän sisäkumeja.

Uuden laukku- ja asustevalikoiman suunnittelusta ovat vastanneet yrityksen pitkäaikaiset suunnittelijat Anssi Ruokokoski ja Miisa Asikainen.

Uutuutena Globe Hopen valikoimaan tulevat luonnonkosmetiikkatuotteet. Mia Höytön luonnonkosmetiikkaa myydään nyt Globe Hopen brändin alla.

Uusi palvelu yritysten poistotekstiilien kierrätykseen

Uudistetun kuluttajatuotevalikoiman lisäksi Globe Hope alkaa myös tarjota yrityksille uudenlaista ZeroWaste-palvelukonseptia. Palvelussa Globe Hope vastaanottaa yrityksen käytöstä poistuneet työvaatteet ja vastaa niiden kierrätyksestä uusiokäyttöön.

Lukkala kertoo, että palvelun avulla asiakas pääsee vanhoista tekstiileistä eroon vastuullisesti ja kustannustehokkaasti. Parhaimmassa tapauksessa poistotekstiileistä kehitetään uusiotuotteita asiakkaan omiin tarpeisiin, kuten esimerkiksi liike- tai henkilöstölahjoiksi.

Huonokuntoisimmat tekstiilit puolestaan päätyvät eristeiksi, pakkausmateriaaleiksi tai suodattimiksi Globe Hopen kumppaniverkoston kautta. Energiana hyödynnettäväksi palvelukonseptin kautta päätyy vain noin 5 prosenttia tekstiilimassasta.

Globe Hopen uusi ilme, syysvalikoima, kosmetiikkatuotteet ja verkkokauppa löytyvät osoitteesta globehope.com.