Hae Luxury Cluster -koulutusohjelmaan!

Luxury Cluster -koulutusohjelma käynnistyy elokuussa toista kertaa. Koulutuksen teemana on huipputuotteiden ja -elämyksien tuottaminen asiakkaille.

Helsingin Svenska Handelshögskolanin ja Stockholm School of Economicsin yhdessä järjestämä ohjelma on suunnattu premium-tuotteita myyville tai valmistaville yrityksille. Ohjelman tavoitteena on luoda uusi suomalainen kasvuklusteri pohjoismaisille luksustuotteiden ja -palvelujen markkinoille.

Koulutuksessa yhdistyy luksussektorin asiantuntemus ja mahdollisuus vaikuttaa suoraan yrityksen kasvuun. Aiheet vaihtelevat hinnoittelustrategiasta ja liiketoimintamalleista markkinointiin ja brändäämiseen sekä jakeluun ja digitalisaation tarjoamiin mahdollisuuksiin. Lisäksi yritykset saavat työkaluja kansainvälistymisen tueksi.

Yritykset voivat oppia ohjelmassa myös toisiltaan, ja osallistujiksi valitaan 7-10 yritystä, jotka eivät kilpaile keskenään.

Luxury Cluster -koulutusohjelma on yhdeksän päivän kokonaisuus, joka muodostuu neljästä modulista. Modulit järjestetään Monacossa, Helsingissä ja Tukholmassa.

Katso lisätiedot koulutusohjelmasta .