Ilmoittaudu nyt: Rahoitusoppaan julkistus ja rahoituksen speed-dating 14.12.2018

Tule mukaan päivitetyn Rahoitusoppaan julkistustilaisuuteen ja tapaamaan rahoittajatahoja pikadeiteille! Joulukuun rahoitusaiheisilla tekstiilitreffeillä kuulet ajankohtaisia alustuksia rahoituksesta, verkostoidut alan toimijoiden kanssa ja saat uunituoreen oppaan mukaasi.

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n päivitetty Rahoitusopas kokoaa kasvavien ja kansainvälistyvien yritysten rahoitusmahdollisuudet yksiin kansiin. Uudistettuun oppaaseen on myös täydennetty vinkit yrityksen arvon määrittämiseen, ja EU-rahoitusta käsittelevää lukua on laajennettu. Rahoitusoppaassa on useita ajankohtaisia case-esimerkkejä tekstiili- ja muotialan yrityksistä.

OHJELMA, Tekstiilitreffit  14.12.2018

Klo 12.30 Kahvia tarjolla, ohjelma alkaa klo 13

Business Finlandin rahoitus tekstiili- ja muotialan yrityksille
Sanna Piiroinen, Director, Consumer Business, Business Finland

Business Finland rahoittaa yritysten uudistumista, kansainvälistymistä, erilaisia kehityshankkeita ja tuotekehitystä. Kuulet, miten Business Finland voi tukea esimerkiksi uusien markkinoiden selvitystä, asiakaskokemuksen rakentamista digitaalisissa kanavissa, brändin rakentamista ja uusien tuotteiden, palvelujen tai konseptien kehitystä. Tekstiili- ja muotialan hankkeita jo pitkään käsitellyt Sanna kertoo myös Business Finlandin ohjelmatoiminnan uutiset.

Enkeleitä, onko heitä: Rahoittajien odotukset sijoituskohteille
Reidar Wasenius, toimitusjohtaja, bisnesenkeliverkosto FiBAN

Enkelisijoittajien eli yksityisten sijoittajien yhdistyksen Finnish Business Angels Networkin (FiBAN) toimitusjohtaja kertoo, mitä rahoittajat odottavat sijoituskohteilta ja mitä he edellyttävät yrityksiltä, jotka hakevat sijoittajia. Miten yrityksen kannattaa valmistautua keskusteluihin ja mitä materiaalia pitää olla valmiina?

Speed Dating 
Treffaa rahoittajia ja esitä mieltä askarruttavat kysymykset! Paikalla mm. Business Finland, ELY-keskus, Enterprise Europe Network, FiBAN, Finnvera, NOPEF, Danske Bank, OP ja Grannenfelt Finance.

Tilaisuus päättyy noin klo 15.30

Ilmoittaudu mukaan julkistustilaisuuteen ja pikatreffeille tästä linkistä viimeistään 7.12! 

Huomioi:

Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti tekstiili- ja muotialan yritysten, kaupan ja median edustajille. Osallistuminen edellyttää ilmoittautumista, ja lähetämme osallistujille vahvistuksen noin viikko ennen tilaisuutta.

Mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin tilaan mahtuu, ovat Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyritysten edustajat etusijalla. Tilaisuus järjestetään Helsingin keskustassa, paikka ilmoitetaan vahvistusviestissä.

Tapahtuma on maksuton, mutta jos et pääsekään paikalle, etkä peruuta vahvistettua ilmoittautumistasi viimeistään tilaisuutta edellisenä päivänä, laskutamme 30 € kulujen kattamiseksi.