Istanbul Fashion Conference kutsuu – tasokas seminaariohjelma ja sopimuskumppaneita Turkista

Istanbul Fashion Conference -tapahtuman (2.-3.10.2019) yhteydessä ulkomaisille osallistujille tarjotaan mahdollisuus tutustua turkkilaisiin sopimuskumppaneihin B2B-matchmakingissa. Korkeatasoisen konferenssiohjelman teemoja ovat mm. valmisvaatesektorin muutos ja industry 4.0. Ulkomaisille ostajille tarjotaan maksuton majoitus.

Jo 12. kerran järjestettävän Istanbul Fashion Conferencen teema on Better together. Korkeatasoinen konferenssi houkuttelee paikalle vuosittain 750-1000 osallistujaa. Puhujia tilaisuudessa on aiemmin ollut muun muassa Adidakselta, Ralph Laurenilta ja Li&Fung sourcing-yrityksestä. Tämän vuoden ohjelma julkistetaan kesän aikana, mutta teemoiksi on mainittu jo valmisvaatesektorin muutos, vastuullisuus ja innovaatiot sekä industry 4.0 eli neljäs teollinen vallankumous, hankintaketjut, nopeus ja laatu.

Tapahtuman järjestäjän, Turkish Clothing Manufacturers’ Association -yhdistyksen (TGSD) mukaan konferenssin yhteydessä järjestettävä B2B Business Meeting Platform tarjoaa varsinkin muotibrändeille mahdollisuuden tutustua turkkilaisvalmistajiin. Tapahtuma on suunnattu myös urheiluvaatebrändeille. Ostajille ja valmistajille sovitaan etukäteen tapaamiset, viimeksi niitä oli peräti 1000.

Turkin kauppaministeriö tarjoaa tilaisuuden yhteydessä maksuttoman majoituksen ulkomaisille ostajille. Lisätietoja tapahtumasta ja järjestelyistä antaa Turkish Clothing Manufacturers’ Associationin Fatih Uyar (sähköposti: fatih@tgsd.org.tr) – ilmoitathan kuitenkin sähköpostilla myös Anne Ruokamolle, jos tapahtuma kiinnostaa, jotta voimme varautua suomalaisdelegaation osallistumiseen!

Lue lisää:

Istanbul Fashion Conference -verkkosivut

Tapahtuman esite (pdf)