Joulukoristeita Helsingin Pukinmäestä – Weiste on Pohjoismaiden ainoa koristevalmistaja

K. A. Weisteellä Helsingin Pukinmäessä on joulumieli ympäri vuoden. Yritys on tätä nykyä Pohjoismaiden ainoa teollinen joulukoristevalmistaja.

Marras-joulukuun vaihteessa kodeissa vasta aletaan pohtia joulukoristeita, mutta K. A. Weisteellä tähän sesonkiin on valmistauduttu jo toista vuotta. ”Pukin paja” sijaitsee osuvasti Helsingin Pukinmäessä. Joulukoristeiden valmistus pyörii ympäri vuoden.

Moni tuntee Weisteen Christmas Legend -joulukoristeet: pallot, köynnökset, latvatähdet, kuusen punokset ja niin edelleen.

Yhtiön tuotantotiloissa valmistuu koristeita sekä koteihin että julkisiin tiloihin. Weiste on yksi Euroopan johtavia joulukoristevalmistajia. Peräti 80 prosenttia tuotannosta menee vientiin, pääosin muihin Euroopan maihin.

Weiste on perinteikäs perheyritys, joka on toiminut vuodesta 1924 saakka, nyt jo neljännessä polvessa. Vakituisia työntekijöitä sillä on yhteensä noin 50 ja kausityöntekijöitä 10. Oman joulukoristevalmistuksen lisäksi K. A. Weiste Oy tuo maahan Villa Weiste-tuotemerkillä joulukoristeita ja kodin sisustustuotteita myös ympärivuotiseen käyttöön.

www.weiste.com