Kansainvälisen liiketoiminnan koulutus ja oppaan julkaisu 28.11.2019

Minkälaisia riskejä ja mahdollisuuksia yritysten globaaleihin toimitusketjuihin liittyy? Miten löytää omaan toimintaan sopivat kumppanit ja varmistaa, että tavarat vastaavat brändin lupaamaa laatua? Entä mitä jokaisen yrityksen ainakin pitäisi tietää viennin perusteista?

Järjestämme kansainvälisen liiketoiminnan koulutuksen torstai 28.11.2019 klo 10-15 liiton jäsenille sekä yhteistyökumppaneillemme. Tilaisuudessa julkistetaan liiton tekemä uusi Kansainvälisen liiketoiminnan opas, joka sisältää hankintaa ja vientiä tukevia vinkkejä ja konkreettisia työkaluja.

Alan asiantuntijoiden puheenvuorojen ja yritysesimerkkien kautta koulutukseen on koottu tietoa kansainvälisten hankintojen suunnittelusta, uusien kumppaneiden etsimisestä ja sopimusasioista sekä vastuullisuusnäkökohtien huomioimisesta osana päivittäistä toimintaa. Iltapäivällä keskitytään viennin vinkkeihin, tullaukseen ja logistiikkaan.

Asiantuntijapuheenvuoroja tilaisuudessa pitää Suomen Tekstiili ja Muoti ry:n lisäksi Makia Clothing Oy, Luhta Sportswear Company Oy, DNV GL, Papu Design ja  Logentia Oy.

Lue lisää tilaisuudesta ja ilmoittaudu Kansainvälisen liiketoiminnan koulutus ja oppaan julkaisu 28.11.2019