Kasvua ja rahoitusta kansainväliseen kuluttajakauppaan Business Finlandin Experience Commerce -ohjelmasta

Tutustu uuteen ohjelmaan ja Tempo-rahoitukseen, jota yritys voi käyttää globaalin liiketoimintamallin kehittämiseen!

Business Finlandin Experience Commerce Finland -ohjelma tehostaa suoraan kuluttajille myyvien yritysten (direct to consumer, D2C) kansainvälistä kasvua. Suomalaisilla kuluttajasektorin yrityksillä on laadukkaita, kestävän kehityksen arvojen mukaisia tuotteita ja palveluita, joilla on kysyntää maailmalla.

Nelivuotinen ohjelma palvelee monipuolisesti eri tilanteissa ja kasvun vaiheessa olevia yrityksiä. Experience Commerce Finland vauhdittaa yritysten konkreettisia kehittämistoimenpiteitä, joita Business Finlandin rahoitukset tukevat. Ne voivat olla sekä pieniä ja nopeaa vaikuttavuutta hakevia hankkeita että pitkäjänteisiä, tutkimusta hyödyntäviä ekosysteemihankkeita. Ohjelma järjestää myös tutustumismatkoja verkkokaupan ympärillä sekä tukee eri tavoin yritysten vertaisoppimista.

Osana ohjelmaa Business Finland järjestää yrityksille maksuttomia Launch Day -valmennuspäiviä, joissa alustusten ja keskustelujen aiheet sivuavat ohjelman teemoja. Ensimmäisen Launch Dayn aiheena oli digitaalisen kaupan globaali liiketoimintamalli, seuraavan Launch Dayn (6.2.2020) aiheena on asiakaskokemus.

Miten mukaan?

Mahdollisia osallistujia ovat kaikki yritykset, joilla on kykyä, halua ja resursseja panostaa kansainväliseen kasvuun. Ohjelmaan ei ole erillistä pääsymaksua tai ilmoittautumista – ole siis yhteydessä ohjelman vetäjiin, joiden yhteystiedot löytyvät ohjelman esittelysivulta. Osa ohjelman aktiviteeteista on avoimia kaikille, osa tulee olemaan maksullisia tai valikoiduille yritysryhmille räätälöityjä.

Tutustu tuotteistettuun Tempo-rahoitukseen

Business Finlandin avustusmuotoisesta Tempo-rahoituksesta on tuotteistettu kiinnostava paketti digitaalisen kaupan globaalin liiketoimintamallin osa-alueiden (esimerkiksi asiakasymmärrys) kehittämiseen. Kannattaa tutustua ja olla yhteydessä Business Finlandiin!

Tuotteistetut Tempo-rahoitukset-esite

Jäsenyritykset voivat kysyä lisätietoja ohjelmasta ja rahoituksesta Anne Ruokamolta.