Kiertotalouden kärjessä II -julkaisu esittelee tekstiilialan kiinnostavimmat esimerkit

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n uusi julkaisu Kiertotalouden kärjessä II – Ratkaisuja tekstiilien kiertoon julkaistaan 28.9.2018. Julkaisu esittelee 11 suomalaista tekstiilien kiertotalouden mahdollisuuksiin tarttunutta yritysesimerkkiä.

Tekstiili- ja muotialalla kiertotalouden käytännöt ovat kehittyneet viime vuosina vauhdilla eteenpäin. Uusi Kiertotalouden kärjessä II on jatkoa keväällä 2017 ilmestyneelle ensimmäiselle osalle.

Julkaisussa omista kiertotalouskäytännöistään kertovat Touchpoint, Infinited Fiber Company, Spinnova, Finarte, Finlayson, Muotikuu, Costo, Remake, TAUKO, Vaatepuu ja Emmy Clothing. Kiinnostavien yritysesimerkkien lisäksi julkaisussa on esitelty kiertotalouden tekstiili- ja muotialalle luomia mahdollisuuksia.

Kiertotalouden kärjessä II julkaistaan perjantaina 28.9.2018. Julkistustilaisuudessa kurkistetaan tuoreeseen julkaisuun ja kuullaan europarlamentaarikko Sirpa Pietikäisen ajatuksia kiertotaloudesta. Alustusten jälkeen on aikaa keskustelulle, verkostoitumiselle ja tekstiilien kiertotalouden ratkaisuja esittelevään mininäyttelyyn tutustumiselle.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille tekstiilien kiertotaloudesta kiinnostuneille yrityksille sekä päättäjille ja median edustajille. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Kuva: Costo