Koulutus: Globaalin hankintaketjun hallinta 1/3, 22.3.2017

Mitä yrityksen tulisi tietää globaaleista hankintaketjuista? Minkälaisia riskejä ja mahdollisuuksia toimitusketjun hallintaan liittyy? Miten löytää omaan toimintaan sopivat kumppanit? Koulutuksestamme saat tehoa ja turvaa kansainvälisen hankintaketjun hallintaan.

Tekstiili- ja vaatetusalan valmistusketjut ovat tyypillisesti pitkiä ja globaaleja. Valmis tekstiilituote syntyy monen toimijan yhteistyönä. Hankintaketjun hallinnalla on suora vaikutus liiketoiminnan kannattavuuteen sekä yrityksen ja brändin maineeseen niin riskienhallinnan kuin positiivisen imagon näkökulmasta.

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n globaalin hankintaketjun hallintaan liittyvässä koulutussarjassa aihetta käsitellään laajasti sekä kilpailukyvyn että vastuullisuuden näkökulmasta.

Kolmiosaisen koulutussarjan ensimmäisessä osassa keskitytään kansainvälisten hankintojen suunnitteluun ja uusien kumppaneiden etsimiseen liittyviin kysymyksiin. Käytännön kokemuksia kansainvälisten kumppanuuksien hallinnasta koulutuksessa jakavat muun muassa Marimekon ostaja Lotta Becker ja Luhta Sportswear Companyn lakimies Juha-Pekka Ojala. Lisäksi yritykset saavat koulutuksesta käyttöönsä konkreettisia työkaluja vastuullisemman hankintaketjun hallintaan.

Tutustu koko päivän ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan täältä.