Kutsu Première Vision Istanbul -messuille 6.-9.3.2018

Istanbulin Première Vision -messuilla on mahdollisuus tutustua turkkilaisiin tekstiili- ja muotialan valmistajiin. Ulkomaisille asiakkaille tarjotaan matchmaking-palveluita ja ilmainen hotellimajoitus. Hakuaika messujen ostajaohjelmaan päättyy 15.2.

Première Vision Istanbul on Pariisissa järjestettävien kangasmessujen sisartapahtuma, jossa pääosa näytteilleasettajista on Turkista. Messuilla on noin 120 näytteilleasettajaa. Yritykset valmistavat muun muassa lankoja ja kuituja, kankaita ja tarvikkeita, kodintekstiilejä, valmisvaatteita ja farkkuja.

Turkin talousministeriö tarjoaa ulkomaisille ostajille Buyer’s Mission Program -ohjelman, joka sisältää alustuksia, tapaamisia turkkilaisten valmistajien kanssa sekä vierailuja näiden messuosastoilla ja/tai tuotantopaikoissa. Ministeriö maksaa mukaan valittujen ostajien hotellimajoituksen Istanbulissa.

Vastaavanlaista ohjelmaa tarjotaan myös Istanbulin lankamessuille (14.-17.4.2018). Vuonna 2017 näillä messuilla oli noin 250 näytteilleasettajaa 22 maasta ja järjestäjän mukaan ne olivat maailman toiseksi suurimmat lankamessut.

Ohjelmaluonnos Première Vision Istanbul (pdf)
Lista Première Vision Istanbul -messujen näytteilleasettajista
Hakulomake (pdf)