Lue Fab – Future, Innovations & Business

Fab-lehden toisen numeron teemoja ovat innovaatiot ja tulevaisuus.

Fab on Suomen Tekstiili & Muoti ry:n julkaisema lehti, joka ilmestyy tänä vuonna kaksi kertaa.

Lue lehdet verkossa

Fab-lehden odotettu toinen numero on nyt luettavissa. Uudella lehdellä haluamme tarjota lukijoille inspiroivan kurkistuksen tekstiili- ja muotialan tulevaisuuteen ja uusiin kehityskulkuihin.

– Tekstiili- ja muotiala elää nyt kiinnostavassa ja myönteisessä murrosvaiheessa. Suomessa kehitetään esimerkiksi entistä ympäristöystävällisempiä ja teknisempiä tekstiilimateriaaleja ja otetaan käyttöön uusia kiertotalouden ja vastuullisuuden malleja, kertoo Suomen Tekstiili & Muoti ry:n toimitusjohtaja Anna-Kaisa Auvinen.

Lue Fabista, miten futuristi Elina Hiltunen ja Suomisen toimitusjohtaja Nina Kopola näkevät alan tulevaisuuden 20 vuoden päästä, miten sporttimuoti ja älytekstiilit valloittavat maailmaa tai millaisia ovat tulevaisuuden ekologiset materiaalit. Entä miksi kamelilla on painepuku?

Lehti on jatkoa keväällä ilmestyneelle muotiin ja lifestyleen keskittyneelle Fabille. Lehdet ilmestyvät sekä suomeksi että englanniksi.

Fab on luettavissa verkossa sekä suomeksi että englanniksi. Yksittäiskappaleita voi ostaa helsinkiläisestä kirjakauppa Niteestä.

Jäsenyritykset voivat tilata Fabia jaettavaksi omille asiakkailleen ja sidosryhmilleen tästä linkistä.