Marimekko tuo markkinoille silmä- ja aurinkolasimalliston syksyllä

Marimekko tuo markkinoille silmä- ja aurinkolasimalliston yhdessä alan johtavan silmä- ja aurinkolasien suunnittelijan ja jakelijan, Mondottican, kanssa.

Article image

Marimekon ja Mondottican suunnittelutiimien yhdessä luoman malliston silmälasikehykset saapuvat ensimmäisenä optikkoliikkeisiin Suomessa elokuussa 2015. Malliston kansainvälinen päälanseeraus on vuoden 2015 lopussa, jolloin valikoima täydentyy aurinkolaseilla.

Marimekon rohkea, positiivinen ja voimaannuttava elämänasenne välittyy silmä- ja aurinkolasimalliston klassikkokuoseissa ja yksilöllisessä väripaletissa. Tuotteissa näkyvä, harjattua puupintaa muistuttava viimeistely on saanut inspiraationsa rakkaudesta luontoon, kun taas Marimekon ajaton värien käyttö herää henkiin mallistossa käytettyjen värien ja eri materiaalivalintojen vuoropuhelussa.

Hongkongissa sijaitsevan pääkonttorin lisäksi Mondotticalla on laaja toimipisteiden verkosto ympäri maailman. Yhtiöllä on pitkä kokemus erilaisten brändien kanssa työskentelystä ja niiden designkielen tuomisesta silmä- ja aurinkolaseihin. Marimekko-mallistossa Mondottica on ammentanut osaamistaan erityisesti ainutlaatuisten väriyhdistelmien ja huolella valmistettujen yksityiskohtien yhdistämisessä. Mallistosta löytyy sekä muovi- että metallikehyksiä, joiden viimeistelyinä on käytetty kiiltäviä ja harjattuja pintoja.

Marimekko-malliston ensimmäiset silmälasikehykset saapuvat Suomessa Silmäasema- ja Fenno Optiikka -ketjujen liikkeisiin elokuussa 2015. Marimekko esitteli malliston tuotteita ensimmäisenä Helsingin Esplanadin puistossa järjestettävissä kesänäytöksissään 22.5.2015.

Lisätietoja

Marimekko Oyj

Kuva: Marimekko Oyj