Miestenvaatebrändi FRENN avasi Helsinkiin uuden lippulaivamyymälän

FRENN avasi ensimmäisen konseptimyymälänsä Helsinkiin Fredrikinkadulle ja toteutti samalla brändiuudistuksen.

FRENNin uusi lippulaivamyymälä sijaitsee Helsingin ytimessä Fredrikinkadulla, johon on muodostunut suorastaan suomalaisen muodin keskittymä.

Toinen FRENNin perustajista, Jarkko Kallio kertoo, että moderni konseptimyymälä on suunniteltu keitaaksi  ajassa kiinni oleville miehille. Myynnissä on FRENNin vaatteiden lisäksi myös helsinkiläisten Kasperin laukkuja ja Kämmenen hansikkaita sekä norjalaisia Kaibosh-aurinkolaseja.

”Palvelukonsepti on mietitty hartaasti ja huolella. Myymälä keskittyy yksilölliseen ja rentoon henkilökohtaiseen palveluun, tarjolla on pukeutumisneuvontaa ja korjauspalvelua. Asiakkailla on myös mahdollisuus tilata tuotteita omilla mitoillaan. Tulevaisuudessa järjestämme myös teemailtoja”, Kallio kertoo.

Jarkko Kallio ja Antti Laitinen

Muotoilutoimisto Pentagon Design vastasi palvelu- ja myymäläkonseptista. Myymälä on suunniteltu Sauli Suomelan ja Pinja Piipposen johdolla. Graafisesta ilmeestä on vastannut Jaana Puhakka.

Kaksi   luovan alan ammattilaista, Antti Laitinen ja Jarkko Kallio perustivat helsinkiläisen FRENN-malliston vuonna 2013. Moderni FRENN suunnitellaan Helsingissä ja valmistetaan Pohjois-Euroopassa ensiluokkaisista ja eettisesti tuotetuista eurooppalaisista materiaaleista. FRENNiä myydään Ranskassa, Japanissa, Saksassa, Iso-Britanniassa ja Suomessa. FRENN huomioitiin Vuoden Designteko 2017 -palkinnolla ja mallistoa on esitelty Wallpaper-, L’Uomo Vogue -, Korean GQ -, Highsnobiety- ja Hypebeast–lehtien sivuilla.

FRENN-lippulaivamyymälä
Fredrikinkatu 24, Helsinki
frennhelsinki.com