Opi huippuasiantuntijoilta ja verkostoidu – hae koulutusohjelmaan

Suomen Tekstiili & Muoti ja Aalto University Executive Education ovat suunnitelleet Fashion and Lifestyle Executive -koulutusohjelman, jonka avulla muoti- ja lifestyle-alojen yritykset voivat kehittää johtonsa osaamista strategiassa, liiketoiminnan uudistamisessa ja johtamisessa. Ohjelma alkaa helmikuussa 2018.

Koulutusohjelma toteutetaan toista kertaa. Osto- ja logistiikkapäällikkö Jarmo Lehmusvainio Finlaysonilta osallistui ensimmäiseen ohjelmaan vuonna 2016.

Ohjelman aikana opitusta on ollut hyötyä omassa työssä. Lehmusvainio kiittelee, että käytännönläheisyyden takia opittuja asioita on helppo toteuttaa myös omassa yritysympäristössä.

”Oli mielenkiintoista kuunnella loistavia puhujia yliopistoista ja liiketoiminnan eri osa-alueilta ja keskustella luentojen lomassa asioista muiden osallistujien kanssa – tuntui siltä, että useammassa yrityksessä painitaan loppujen lopuksi hyvin samanlaisten haasteiden kanssa nopeasti muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.”

Koulutusohjelman oppien ohella Lehmusvainiolle oli tärkeää ohjelman mahdollisuus verkostoitumiseen muiden alan ammattilaisten kanssa.

”Hyvin rakennetun ja mielenkiintoisen ohjelman lisäksi koulutus antaa loistavan tilaisuuden verkostoitua saman alan vaikuttajien kanssa.”

Ensi vuonna toteutettava koulutusohjelma koostuu neljästä kaksipäiväisestä jaksosta, jotka käsittelevät kattavasti toimialan ajankohtaisia aihealueita: uudistumista, muuttumiskykyä, kaupallistamista, operatiivista tehokkuutta, kannattavuutta sekä brändejä ja tarinoita.

Opettajina toimivat alan huippuasiantuntijat: Jaana Beidler (Aalto-yliopisto), Katariina Kemppainen (Aalto-yliopisto), Teemu Malmi (Aalto-yliopisto) ja Joonas Rokka (EMLYON Business School).

Ohjelma toteutetaan Aalto EE:n koulutustiloissa Helsingissä, lukuunottamatta 1. ja 4. jaksoa, jotka toteutetaan pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Ohjelma toteutetaan osittain suomeksi ja osittain englanniksi.

Osallistumismaksu on 6 200 € (+ alv). Suomen Tekstiili & Muoti tukee jäseniään osallistumismaksun osalta. Ole yhteydessä liittoon tarkempien tietojen saamiseksi.

Hae ohjelmaan 15.1.2018 mennessä osoitteessa www.aaltoee.fi/fashion