Pasilan Mall of Triplassa kotimaisia merkkiliikkeitä

Tänään avautuvassa Mall of Triplassa avautuu kotimaisten merkkien liikkeitä. Keräsimme vinkit jäseniemme avautuvista liikkeistä.

Aleksi 13 pukee arkeen ja juhlaan

Uuden konseptin Aleksi13 myymälästä löydät nyt laajan merkkivalikoiman pukeutumisen ratkaisuja. Oli sitten kyseessä työ, vapaa-aika tai juhla, löydät vaatteet, asusteet ja kengät elämäsi tärkeisiin hetkiin niin naisille kuin miehille. Aleksi 13 2. krs.

Finlayson sisustaa kotisi

Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä. Tänä päivänä se elää uutta elämää ja on vakuuttunut, että paras tapa kunnioittaa sen historiaa on rohkeus, ennakkoluulottomuus ja jatkuva halu kehittää uusia mielenkiintoisia tuotteita. Finlayson-myymälöistä löydät monipuolisen valikoiman kodintekstiilejä. Finlayson 3. krs.

Luhta – vaatteet Suomen kaikkiin sääoloihin

Luhta Brand Store tarjoaa laajan valikoiman rentoja vaihtoehtoja arjen pukeutumiseen niin naisille kuin miehillekin. Luhta Brand Storen valikoima rakentuu käytännöllisistä ja hyvännäköisistä ulkoilu- ja vapaa-ajan vaatteista, jotka sopivat upeasta luonnostamme nauttimiseen säässä kuin säässä. Tarjonnasta on helppo löytää toimivia asukokonaisuuksia ulkoiluun ja vapaa-aikaan – niin luonnonhelmaan kuin kaupungillekin, kotioloihin ja harrastuksiin. Luhta 2. krs.

Marimekko kuvioissa vuodesta 1951

Kutsuvassa ja viihtyisässä Marimekko-myymälässä sinua palvellaan ja inspiroidaan löytämään persoonallisia ratkaisuja kotiisi ja pukeutumiseesi. Vaatteiden ja sisustustuotteiden ohella vuonna 1951 perustetun designtalon valikoimaan sisältyy monenlaisia asusteita, laukkuja ja lahjatavaroita. Iloa, väriä ja kiehtovia kuvioita elämän eri hetkiin. Marimekko 3. krs.

NP Housukauppa tuntee naisten vartalotyypit

Housumalliston suunnittelussa on lähtökohtana suomalaisten naisten vartalotyypit. Kolmen eri vartalotyyppimallin – Ella, Evita ja Dina – sekä FitForMe-malliston on tarkoitus taata kaikille sopivat housut. Kaikille erilaisille vartalotyypeille löytyy NP:n valikoimasta hyvin istuvat, aikaa ja kulutusta kestävät housut – sellaiset, joissa voi tuntea itsensä upeaksi!

TopSport – kotimainen liikuttaja

TopSport on kotimainen urheilukauppaketju, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita liikuntaan ja vapaa-aikaan. Liikkeestä löydät urheilun huippumerkit naisille, miehille ja lapsille. TopSportin tavoite on yksinkertainen: kannustaa koko kansaa liikkumaan. Turosta modernia, luonteikasta ja määrätietoista pukeutumista. TopSport 2. krs.

Turo on suomalainen kansainvälinen pukumerkki, jonka juuret ovat keskellä maailman kauneinta luontoa. Mallisto on moderni, luonteikas ja määrätietoinen aivan kuten miehet, jotka käyttävät pukuja joka päivä – ehkä joka toinen, silloin tällöin, kerran vuodessa, tilanteen eteen sattuessa. Ajasta, paikast, iästä riippumatta.

Voglia laatua naisen arkeen

Voglia tarjoaa kertakäyttömuodin sijaan tuotteita, joiden arvo näkyy materiaalien ja työn laadussa, suomalaisen suunnittelun ajattomuudessa sekä vaatteiden oikeassa istuvuudessa. Voglia 3. krs.

Lisää tietoa Mall of Triplan-sivuilta