Piippo Oyj listautumassa pörssiin

Piippo Oyj julkisti 10.2. yhtiöesitteen ja osakeannin ehdot listautumisantiansa varten Nasdaq First North Finland -markkinapaikalle.

Article image

Outokumpulainen Piippo Oyj valmistaa, jakelee ja markkinoi köysiä, lankoja ja verkkoja maatalouteen, kuluttajille ja yrityskäyttöön. Piippo on kasvanut tasaisesti vuodesta 2000 ja investoinut erityisesti tuotantoon ja markkinointiin. Yhtiö on arvionsa mukaan alan viidenneksi suurin maataloudessa käytettävien paalausverkkojen valmistaja maailmassa. Yritys toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti yli 30 maahan.

”Juuria on kasvatettu pitkään ja nyt on aika nostaa oksat kohti aurinkoa. Piippo Oyj hakee uutta ja nopeampaa kasvua sekä ketteryyttä listautumisen ja osakeannin kautta. Näemme paljon mahdollisuuksia laajentumiseen esimerkiksi investointien, kapasiteetin lisäämisen ja yrityskauppojen kautta, yhtiön omaa tuotekehitystä unohtamatta. Haluamme käyttää tarjolla olevat kasvu- ja kehitysmahdollisuudet hyväksi,” sanoo Piippo Oyj:n toimitusjohtaja Kari Hirvonen.

Piippo Oyj:n tarkoituksena on rahoituksella mahdollistaa entistä nopeampi kasvu tärkeillä markkina-alueilla. Piipon tavoitteena on tehdä 20 miljoonan euron liikevaihto vuonna 2017. 

Lisätietoja

Piippo Oyj
Kari Hirvonen, toimitusjohtaja, kari.hirvonen@piippo.fi

Kuva: Piippo Oyj