Rahoitusopas: Julkistustilaisuus ja speed dating 17.6.2016

Rahoitus kuntoon, tekstiili- ja muotiala kasvuun - tule mukaan Suomen Tekstiili & Muoti ry:n Rahoitusoppaan julkistustilaisuuteen ja pikadeiteille tapaamaan eri rahoittajatahoja!

Suomen Tekstiili & Muoti ry julkistaa kesäkuussa alan yrityksille suunnatun käytännönläheisen rahoitusoppaan. Opas on tarkoitettu käsikirjaksi kasvavalle ja kansainvälistyvälle yritykselle. Tekstiili-, vaate- ja muotialan yritykset ovat kokeneet oikeiden rahoituskanavien löytämisen ja rahoituksen hakemisen työlääksi. Nyt eri vaihtoehdot on koottu yksiin kansiin. Oppaassa on myös runsaasti case-esimerkkejä alan eri yrityksistä.

Julkistustilaisuus järjestetään perjantaina 17.6.2016 kello 12.45-16 Ravintola Bankin auditoriossa (Unioninkatu 22, Helsinki).

Tilaisuus avataan oppaan esittelyllä ja paneelikeskustelulla, minkä jälkeen vuorossa on rahoitusaiheinen speed dating. Mukaan deiteille on ilmoittautunut kymmenkunta eri rahoittajatahoa, joiden kanssa voi käydä keskustelemassa rahoitusvaihtoehdoista ja parhaista vinkeistä rahoituksen saamiseen.


Ohjelma

Kello 12.45
Kahvitarjoilu

Kello 13
Anna-Kaisa Auvinen, toimitusjohtaja, Suomen Tekstiili & Muoti: Avaussanat

Kello 13.05
Anna-Kaisa Hakkarainen, Rahoitusoppaan toimittaja: Oppaasta avaimia rahoituksen löytämiseen

Kello 13.15
Paneelikeskustelu: Mistä sitä rahaa saa – parhaat vinkit kohti kasvua

Keskustelussa kuulet käytännön kokemuksia rahoituksen hakemisesta.
Parhaat vinkkinsä kertovat niin rahoittajien kuin rahoitusta saaneiden yritystenkin edustajat.

Juontaja: Kirsi Heikel, toimittaja
Osallistujat:
Juha Koskimäki, SNT-Group
Joonas Loueranta, Biancaneve
Sanna Piiroinen, Tekes
Jaakko Salminen, FiBAN

Kello 14.15
Speed Dating
Tule treffaamaan rahoittajia ja kysymään kiperiä kysymyksiä! Mukana on kymmenkunta rahoittajatahoa. Paikalla mm. Tekes, Ely-keskus, Finnvera, Finnpartnership, Danske Bank ja Enterprise Europe Network.

Keskustelua, verkostoitumista

Ilmoittaudu maanantaihin 13.6.2016 kello 12 mennessä tästä linkistä. Ilmoitathan samalla mahdollisesta erityisruokavaliosta. Peruuttamattomista ilmoittautumisista perimme 50€ kulujen kattamiseksi.
Huomioi, että tilaisuuden pitopaikan, Bankin auditorion, sisäänkäynti on osoitteessa Unioninkatu 22 (pääovi Unioninkatu 20).