ReimaGO® innostaa lapsia liikkumaan

Reima lanseeraa ensimmäisenä maailmassa puettavaa teknologiaa lapsille. Ainutlaatuisessa ReimaGO®-innovaatiossa yhdistyvät käytännölliset ulkovaatteet, hauska sovellus ja tarkasti liikettä mittaava sensori. Uudenlaisen konseptin tavoitteena on kannustaa lapsia ulkoilemaan ja liikkumaan pelimaailman innostamina.

Article image

Tutkimustulokset osoittavat, että vain viidesosa suomalaisista lapsista ja nuorista liikkuu päivittäin suositusten minimimäärän mukaisesti vähintään tunnin, ja ainoastaan viisi prosenttia pääsee suotavalla tasolle kahteen tuntiin.*

Reima ottaa rohkean askeleen yhdistämällä uusinta teknologiaa lastenvaatteisiin. Uudessa konseptissa yhdistyvät Reiman laadukkaat vaatteet, lapsille suunniteltu hauska sovellus ja Suunnon ammattitaidolla kehittämä liikesensori. Movesense®-teknologiaa** hyödyntävä sensori kerää tiedot lapsen aktiivisuudesta. Päivän aikana kertynyttä aktiivisuutta voidaan sitten tarkastella ReimaGO®-sovelluksesta.

”Olemme innoissamme siitä, että saimme yhteistyössä Reiman kanssa suunnitella ja toteuttaa ainutlaatuisen innovaation lasten aktiivisuutta ja hyvinvointia parantamaan”, Suunnon suunnittelujohtaja Kimmo Pernu iloitsee.

ReimaGO®-sovellus on innostava ja helppokäyttöinen, sen pelimäiset ominaisuudet ja värikäs maailma soveltuvat hyvin kaikenikäisille lapsille. Sovelluksessa lapset voivat liikkua pelihahmollaan jännittävien kenttien läpi. ReimaGO® -konseptin tavoitteena on kannustaa lapsia aktiivisempaan elämään.

 Pelin ja koko sovelluksen tarkoituksena on myös herättää ja ylläpitää lapsen mielenkiinto tavoitteiden saavuttamiseen. Useiden maailmojen kautta eteneminen ja välipalkintojen saaminen pitää yllä sopivaa kiinnostusta, mutta ei koukuta liikaa. Loppujen lopuksi ainoa tavoitteemme on saada lapset ulos leikkimään”, summaa Björklund.

Perheen aikuiset voivat tarkistaa omasta ReimaGO®- sovelluksestaan, kuinka paljon liikuntaa lapset ovat saaneet päivän aikana. Sovellus mahdollistaa useiden profiilien samanaikaisen tarkastelun ja tavoitteiden asettamisen lapsille.

ReimaGO® lyhyesti

Liikesensori on vedenkestävä ja toimii kylmissä olosuhteissa. Ilmaisen sovelluksen saa ladattua App Storesta syksyllä 2016.Sensorin voi laittaa tavallisenkin takin taskuun, mutta luotettavimman mittaustuloksen saa kiinnittämällä se ReimaGO® -taskuun.ReimaGO® -mallisto on saatavilla kaupoista syksyllä 2016: vaatteissa on ReimaGO® -tasku, johon sensori on helppo liittää siihen suunnitellun liittimen avulla.Mallisto on saatavilla useissa eri malleissa koossa 92–164 cm.

*Lasten ja nuorten liikuntakäyttäyminen Suomessa – Liitu tutkimuksen tuloksia 2014, Kokko, S. & Hämylä, R. (toim.)
**Suunto Oy:n rekisteröimä tavaramerkki

Lähde: Reima