SNT-Group lanseeraa uuden palvelukonseptin

Tekstiili- ja vaatetusteollisuudelle materiaaleja ja alihankintapalvelua tarjoava suomalainen SNT-Group lanseeraa tänä keväänä uuden palvelukonseptin, Saumattoman.

Article image

Saumatonta suomalaista yhteistyötä

Saumattoman tarkoitus on tarjota tekstiiliteollisuuden toimijoille entistä kokonaisvaltaisempaa ja kustannustehokkaampaa palvelua. Tällä tavoin suomalaisen alihankkijan valitsemisesta pyritään tekemään todellinen vaihtoehto.

SNT-Group on Saumaton-asiakkailleen täyden palvelun kumppani. Materiaalien lisäksi samaan pakettiin sisältyy jatkojalostus, pakkaus, varastointi ja toimitus asiakkaan toivomaan aikaan. Keskittämisen myötä asiakas voi säästää muun muassa rahti- ja varastointikustannuksissa. SNT-Groupin toimitusjohtaja Juha Koskimäki näkee kotimaisen yhteistyökumppanin valitsemisessa kustannussäästöjen lisäksi muitakin etuja: 

”Palvelua saa, laatuun voi luottaa ja tilaaminen täsmälleen omien tarpeiden mukaan on mahdollista.”

SNT-Group valmistaa tuotteensa Suomessa. Kotimaisen tuotannon ansiosta asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja vaatimukset pystytään huomioimaan ja niihin pystytään kehittämään uusia, innovatiivisia ratkaisuja. Koskimäen mukaan Suomen kilpailukyky piilee nimenomaan asiakaslähtöisyydessä: asiakkaan liiketoiminnan syvällisessä ymmärtämisessä ja ratkaisujen tarjoamisessa joustavasti.

”Suomalaisen tekstiiliteollisuuden tulevaisuus on yhdessä tekemisessä. Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Järkevällä verkostoitumisella saadaan aikaan tehokkuutta, kun keskitytään tekemään itse oman osaamisen ydinalueet ja ostetaan yhteistyökumppaneilta se, jonka he osaavat paremmin”, Koskimäki sanoo.

SNT-Group on pitänyt yllä tasaista kasvua: henkilöstöä lisätään jo neljäntenä vuotena peräkkäin.

Lisätietoja

SNT-Group Oy

SNT-Group valmistaa materiaaleja ja tarjoaa monipuolisesti alihankintapalvelua vaatetus , laukku- ja jalkineteollisuudelle. Lisäksi konserni palvelee mm. konepaja-, suodatin- ja veneteollisuuksia, terveydenhuoltoalaa sekä useita muita teollisuudenaloja. Viimeisen neljän vuoden aikana konserni on edelleen vahvistanut teollista osaamistaan ostamalla useita alan pienyritystä. Oman tuotantonsa lisäksi SNT-Group välittää erilaisia kankaita, lankoja, vetoketjuja, paino- ja ommeltavia nappeja, muovi- ja metallisolkia sekä paljon muuta.

Kuva: SNT-Group Oy