Suomalaisen muodin keidas Garden avattiin Helsingin Pohjoisesplanadilla

Kämp Galleriassa avautui torstaina 15.11.2018  uusi suomalaisen muodin keskus Garden, joka tähtää muodin luovaan ja kaupalliseen menestykseen. Garden kokoaa yhteen kauppoja, showroomeja, tapahtumia ja näyttelyitä.

Gardenista on haluttu tehdä kasvualusta nousussa oleville suomalaisille muotibrändeille sekä paikka erilaisille alan tilaisuuksille ja kehitystyölle.

Oman myymälän Gardenin upean lasikaton alla avasivat suomalaiset muotibrändit Arela, Nomen Nescio, R-Collection, Terhi Pölkki, éNHats, hálo ja Samuji.

Gardenissa toimivat myös luonnonkosmetiikkatalo Jolie ja kirjallisuuden ja designin kohtauspaikka TRE <3 Nide + Klaus Haapaniemi & Co. Tyylikkäässä tilassa on myös kolme uutta kahvilaa ja ravintolaa: salaattideli Sprout Deli, kahvila Kuuma ja Haiku Sushi. Nuoret suunnittelijat pääsevät esittelemään mallistojaan muotigalleria Garden Roomissa.

Kämp Gallerian omistaa Ilmarinen, joka haluaa satsauksellaan elävöittää kauppakeskuksen toisen kerroksen Suomi-muodin keitaaksi. Kokonaisuuden takana on muodin vientiin ja markkinointiin erikoistunut Juni Communication & Production.

Muotia halutaan tuoda Gardenissa esille laaja-alaisesti ja monin tavoin, myös tapahtumien kautta. Garden käynnistää kaikille avoimen suomalaisen muodin keskustelusarjan.

Keskustelusarjan rnsimmäinen osa käsittelee kansainvälistymistä ja se järjestetään 15.11. klo 10.30. Mukana keskustelemassa ovat muun muassa Vogue USA:n toimittaja Monica Kim ja Samujin Frank Svenfelt. Keskustelun juontaa Kauppalehden toimittaja Jani Niipola.

Lue vinkit avajaisviikonlopun tapahtumista!

Linkkejä:
Garden
Arela
Nomen Nescio
R-Collection
Terhi Pölkki
éNHats
hálo
Samuji