Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenmäärä kasvoi vuonna 2018 ennätyksellisesti

Tekstiili- ja muotiala uudistuu, ja alan yritystoiminta on Suomessa aktiivista. Tämä näkyy myös Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenmäärässä. Liitto sai vuonna 2018 peräti 33 uutta jäsenyritystä, mikä on enemmän kuin koskaan liiton historiassa.

”Tekstiili- ja muotiala uudistuu, ja alalla on positiivinen vire. Suomeen syntyy uudenlaisia yrityksiä esimerkiksi kuituinnovaatioiden, palveluiden ja digitaalisuuden ympärille. Olemme iloisia uusista jäsenyrityksistä ja tekstiili- ja vaatealan yritysten yhteisön kasvusta. Verkostoissa ja yhteistyössä on voimaa”, sanoo liiton toimitusjohtaja Anna-Kaisa Auvinen.

Auvisen arvion mukaan jäsenmäärän kasvuun vaikuttavat sekä alan yleinen kehitys että liiton uudistuminen ja kehittyvät jäsenpalvelut.

”Tarjoamme jäsenille monipuolisia asiantuntijapalveluita, joiden avulla haluamme auttaa yrityksia kasvamaan ja kehittymään. Palveluihimme kuuluu esimerkiksi neuvontaa laki- ja työelämän kysymyksissä, tukea vastuullisuustyön kehittämiseen, neuvoja viennin kasvattamiseen sekä vastauksia esimerkiksi tuoteturvallisuutta ja kemikaaleja koskeviin kysymyksiin. Kehitämme palveluvalikoimaamme jatkuvasti jäsenyritysten toiveiden ja tarpeiden pohjalta”, Auvinen kertoo.

Jäsenyritykset saavat liitolta yrityskohtaista neuvontaa, koulutusta ja tapahtumia. Tutustu palveluihimme tarkemmin Jäsenpalvelut-sivulla.

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n uudet jäsenyritykset 2018

Kuidut, langat ja kankaat
Foxa
Infinited Fiber Company
Nuppu Print Company
Oikiat Design
Spinnova

Palvelut
Fashion Patterns
IIIIK INTO
Planimex
TailorGuide
Vaatelainaamo Vaatepuu

Terveydenhuolto- ja hygieniatekstiilit
Lymed

Sisustus- ja kodintekstiilit
Koristevienti
Luin
More Joy

Suoja- ja työvaatteet
Medanta
Telakka
Ursuit

Tekniset tekstiilit
Safeplast
Tammer-Suoja
Tupler

Miesten, naisten ja lasten vaatteet & asusteet
AnJo Allee
Balmuir
Costo
.ehta-vaatteet
Kaino
Moiko
Myssyfarmi
Nouki Design
Pop & Co
Pura Finland
R/H Studio
Taival Clothing
Wildcheer

Suomen Tekstiili & Muoti ry on tekstiili-, vaate- ja muotialan yritysten järjestö. Huolehdimme siitä, että alan yrityksillä on kannustava toimintaympäristö ja mahdollisuuksia kasvaa, kansainvälistyä ja menestyä. Autamme jäsenyrityksiä työelämään ja liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä.

Oletko kiinnostunut Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyydestä? Liiton jäseniksi voivat hakea tekstiili-, vaate- ja muotialan yritykset. Tarjoamme jäsenyrityksille erilaisia palveluita, tilaisuuksia ja verkostoitumista. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme! Lue lisää jäsenyydestä ja liiton palveluista täältä. Jäsenyyteen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Hanne Mikkoseen.