Suomen Tekstiili & Muoti ry:n uudet asiantuntijat vahvistavat liiton edunvalvontaa

Tekstiili- ja muotiala uudistuu ja muuttuu. Suomen Tekstiili & Muoti ry on vahvistanut osaamistaan, jotta voimme entistä paremmin palvella jäsenyrityksiä ja auttaa alaa menestymään.

Suomen Tekstiili & Muoti ry:ssä on aloittanut kaksi uutta osaajaa: Osaamiseen ja alan vetovoimaan keskittyvä asiantuntija Auri Kohola ja viestinnän asiantuntija Milla Vainio. Uusien rekrytointien avulla vahvistamme edunvalvontaa ja palveluja vastaamaan entistä paremmin jäsenyritysten tarpeita.

Auri Koholan vastuualueena on tulevaisuuden osaamistarpeiden tunnistaminen, yhteistyö oppilaitosten ja tutkimuslaitosten kanssa, innovaatiopolitiikka sekä alan vetovoiman kehittäminen.  Hänellä on vahva kokemus koulutuksen ja elinikäisen oppimisen parista. Aiemmin hän toimi tuottajana Talous ja Nuoret TATissa.

Milla Vainion tehtävä on uusi. Hän vastaa liiton päivittäisviestinnästä. Hänellä on vahva kokemus edunvalvontaorganisaation viestinnästä sekä palvelumuotoiluprojekteista. Aiemmin hän on toiminut viestinnän suunnittelijana edunvalvontajärjestö Työeläkevakuuttajat TELA ry:ssa.

Suomen Tekstiili & Muoti ry on tekstiili-, vaate- ja muotialan yritysten järjestö. Huolehdimme siitä, että yrityksillä on kannustava toimintaympäristö ja mahdollisuuksia kasvaa, kansainvälistyä ja menestyä. Olemme alan vahva vaikuttaja ja työmarkkinajärjestö. Autamme jäsenyrityksiä työelämään ja liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Jäsenyritystemme tuotteita ovat mm. vaatteet, kodintekstiilit, sairaalatekstiilit, tekniset tekstiilit sekä kuitukankaat ja teollisuustekstiilit.