Tam-Silk osti Neulomon tuotemerkin ja jatkaa sen tuotteiden valmistusta

Kesällä konkurssiin menneen Nokian Neulomo Oy:n vaatemerkki Neulomo on myyty Tam-Silk Oy:lle. Tam-Silk jatkaa Neulomon vaatetuotantoa Avainlippu-merkin alla.

”Tam-Silk on yksi vanhimmista Suomessa vaatteita valmistavista yrityksistä, joten Neulomon pelastaminen tuntui meistä luonnolliselta. Haluamme ylläpitää suomalaista vaatetuotantoa, joka tarjoaa ekologisemman vaihtoehdon kuluttajille ja vastaa tarkemmin kotimaiseen kysyntään”, kertoo Tam-Silkin hallituksen puheenjohtaja Tuomo Saarni.

”Neulomo on aina ollut vaate, johon on helppo pukeutua ja tämän me haluamme jatkossa säilyttää”, Saarni jatkaa.

Neulomon vaatemallistoja on myyty Prismoissa, ja Prismat jatkavat edelleen Neulomon tuotteiden myyntikanavana. Neulomon verkkokauppa on myös aloittanut toimintansa ensimmäisillä rajatuilla tuotantoerillä.

Tam-Silk on Kangasalla sijaitseva, vuonna 1925 perustettu naisten, miesten ja lasten alusvaatteiden valmistukseen keskittynyt yritys. Tam-Silkin liikevaihto on kasvanut tänä vuonna yli 15%. Erityisen merkittävää kasvu on ollut verkkokaupassa, joka on yli kaksinkertaistunut vuoden takaisesta. Yritys työllistää tällä hetkellä yli 20 henkilöä.

”Olemme merkittävästi panostaneet yrityksen näkyvyyteen sähköisissä kanavissa, ja se on tuonut hyviä tuloksia niin verkkokaupassa kuin jälleenmyyjillämme. Ensi vuonna odotamme merkittävää kasvua juuri Neulomon myynnistä. Tämä tarkoittaa lisää työtä ja työpaikkoja, mistä olemme erityisen iloisia”, kertoo Tam-Silkin toimitusjohtaja Riikka Saikkonen kertoo.

www.neulomo.com

www.tamsilk.fi