Telaketju-verkostoitumisseminaari 20.11.2019 – avoin kaikille yrityksille

Tervetuloa kuulemaan tekstiilialan parhaista kiertotalousratkaisuista ja luomaan uusia verkostoja kestävän kehityksen haasteiden ratkaisemiseksi.

Järjestämme tekstiilialan kiertotalouden verkottumistapahtuman 20. marraskuuta Helsingissä yhteistyössä tekstiilien kiertotaloutta edistävän Telaketju-hankkeen kanssa.

Verkostoitumisseminaarin tarkoituksena on auttaa yrityksiä löytämään kumppaneita kiertotalouden edistämiseen. Erityisesti seminaarissa pyritään lisäämään yhteistyötä Pohjoismaiden ja Baltian alueen toimijoiden kanssa. Tilaisuudessa yritykset esittelevät ajankohtaisia suunnitelmia ja ratkaisuja tekstiilien kierrättämiseen. Lisäksi osallistujat saavat ajankohtaisen katsauksen tekstiilien kiertotaloutta koskevaan lainsäädäntöön ja sen kehittymiseen tulevaisuudessa. Yksityiskohtainen ohjelma ja puhujat julkaistaan vielä ​​lokakuun aikana.

Toivotamme tervetulleiksi tapahtumaan kaikki yritykset ja organisaatiot, jotka ovat kiinnostuneita tekstiilalan kiertotaloudesta ja kierrätyksestä.

Osallistujilla on myös mahdollisuus tuoda näytille omia esitteitään ja materiaalejaan. Kerro kiinnostuksestasi tuoda materiaaleja ilmoittautumislomakkeella.

Tilaisuuteen on rajoitetusti paikkoja, joten ilmoittaudu pian. Tilaisuus on englanninkielinen.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Textile Circular Economy networking event