Tervetuloa jäseniksi Ayaana S., niinmun’design ja Yvette Finland Oy!

Suomen Tekstiili & Muoti ry:llä on kolme uutta jäsenyritystä: Ayaana S., niinmun’design ja Yvette Finland Oy.

Ayaana S. on uusi tekstiilialan yritys, joka valmistaa ylellisiä tuotteita alpakasta ja Kalaharin villisilkistä. Se toimii kestävän kehityksen ja läpinäkyvyyden periaatteiden mukaisesti luoden uutta työtä alueille missä kohtuullisen palkan saaminen on ollut vaikeaa. Yritys keskittyy erityisesti naisten työllistämiseen ja naisyrittäjyyteen. Ayaana S. on kansainvälinen yritys vahvalla suomalaisella designilla.

Niinmun´design on ajaton ja klassisen kaunis designmallisto luonnonmateriaaleista Korppoosta Turun saaristosta. Kaikki tuotteet valmistetaan pienompelimoissa Suomessa, ja osa malliston kankaista kudotaan Suomessa. Yrittäjä Virpi Kostiainen kertoo, että niinmun’designin suunnittelu on lähtenyt omasta tarpeesta.

– Kaipasin vaatteita jotka ovat omaperäisiä ja tyylikkäitä sekä riittävän simppeleitä ja ajattomia, tuntuvat hyvältä, materiaalit ovat laadukkaita ja työ tehdään täällä Suomessa. Inspiraatio vaatteisiin tulee saariston karusta ja kauniista luonnosta.

Yvette on uusi, marraskuussa 2016 perustettu naisten urheiluvaatebrändi, jonka kattavasta valikoimasta löytyy vaatteet ammattimaiseen urheiluun, omatoimiseen treenaukseen ja rentoon vapaa-aikaan. Värien palapeli, yhdisteltävyys ja kivat yksityiskohdat tekevät Yvetten vaatteista monipuolisia ja persoonallisia. Yvette on aktiivisten, liikkuvien naisten oma tuotemerkki. Yvetten toimitusjohtaja Pirjo Autio kertoo, että Yvettelle vaatteissa ovat tärkeitä myös tekniset ominaisuudet ja käyttömukavuus.

Kuva: Yvette Finland Oy