Tervetuloa jäseneksi Taival Clothing & Wildcheer!

Liitolla on kaksi uutta kiinnostavaa jäsentä: lastenvaatteita suunnitteleva Taival Clothing ja cheerleading-vaatteisiin erikoistunut Wildcheer. Tervetuloa mukaan!

Taival Clothing on vuonna 2017 lanseerattu lastenvaatebrändi, jonka missiona on tarjota laadukkaita vaatteita dynaamisilla kuoseilla ja kiinnostavilla yksityiskohdilla. ”Visuaaliset ja ainutlaatuiset kuosit yhdistettynä puhtaisiin, yksinkertaisiin linjoihin ja leikkauksiin ovat Taivalin suunnittelun ydin”, kertoo Taival Clohingin perustaja Paulina Sundell.

Taivalin vaatteet valmistetaan Portugalissa suomalaisen yhteistyökumppanin tehtaalla. ”Tuotannon läpinäkyvyys on meillä erottamaton osa toimintaa, niin ekologiset kuin eettiset tekijät otetaan huomioon kaikessa toiminnassa”, Paulina kertoo.

Sundellin suunnittelemissa malleissa huomioidaan lasten tarpeet ja vaatteet suunnitellaan mahdollisimman mukaviksi käyttää. Vaatteiden mallit pyritään toteuttamaan niin, että ne ovat pitkäikäisiä käytössä. Yksityiskohdat, kuten taitettavat hihansuut antavat vaatteen kasvaa lapsen mukana.

Wildcheer on syksyllä 2013 perustettu cheerleading-tuotteisiin erikoistunut vaatealan yritys. Yrityksellä on oma mallisto cheerleadingiin sopivia vaatteita. Yritys tarjoaa myös kustomointipalvelua: Wildcheer tekee seuroille ja joukkueille omat painatukset tuotteisiin. Lisäksi yritys maahantuo alan tuotteita.

Wildcheerin takana ovat yrittäjät Emilia Lindroos, Josefina Palvalin ja Tiia Suokas. Idea yrityksen perustamisesta muhi perustajien mielessä pitkään. Yli kymmenen vuotta cheerleadingin parissa toimineet yrittäjät totesivat, että laji ja kohderyhmä tarvitsevat lisää toimijoita markkinoille.

”Meitä kaikkia kolmea yrittäjää yhdistää kunnianhimo, ahkeruus, oppimisen halu, halu tarjota markkinoille laajempi valikoima laadukkaita tuotteita sekä ennen kaikkea mahdollisuus viettää aikaa rakastamansa urheilulajin parissa,” Josefina Palvalin kertoo.

Kuva: Wildcheer / Tuomas Lindroos

Pääkuva: Taival Clothing

Oletko kiinnostunut Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyydestä? Liiton jäseniksi voivat hakea tekstiili-, vaate- ja muotialan yritykset. Tarjoamme jäsenyrityksille erilaisia palveluita, tilaisuuksia ja verkostoitumista. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme! Lue lisää jäsenyydestä ja liiton palveluista täältä. Jäsenyyteen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Hanne Mikkoseen.