Tervetuloa jäseniksi Kaino & Planimex!

Liitolla on kaksi uutta ja erilaista kiinnostavaa jäsentä. Kaino valmistaa neuletuotteita Säkylässä, Planimex on alan agentuuri, joka tarjoaa palveluita alan yrityksille. Tekstiili- ja vaatealalla toimii erilaisia yrityksiä, ja Suomen Tekstiili & Muoti edustaa toimialaa laajasti.

Kaino on neulevaatteiden valmistaja Säkylästä. Kaino tunnetaan omaperäisistä kuoseista ja laadukkaista materiaaleista. Kainon tarina sai alkunsa vuonna 2009, kun Kainon perustaja Niina Sinisalo osti alalla pitkään toimineen Köyliön Neuleen koneet. Vajaassa kymmenessä vuodessa Kaino on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisena neulevalmistajana. Kaikki mallistojen suunnittelusta ja värivalinnoista valmiiksi neuleeksi asti tehdään itse Säkylässä.

Pääpaino KAINOn perustamisesta saakka ollut naisten neuleissa; mekoissa ja tunikoissa, legginseissä, paidoissa ja neuletakeissa. Nykyisin valikoimaan kuuluu myös muita tuotteita, kuten miesten neuleita, runsas valikoima neuleasusteita, neuleesta valmistettuja kestovanulappuja ja vaihtuva valikoima muita KAINO-tuotteita.

”Kainon keskeisiä arvoja ovat korkea laatu, vastuullinen kuluttaminen ja puhtaat luonnonmateriaalit. Käyttämämme materiaalit ovat aina konepestäviä ja kestäviä. Niistä syntyy tuotteita, joista on iloa pitkään,” Niina Sinisalo kertoo.

Planimex on tekstiili- ja vaatealan agentuuri, joka tarjoaa alan yrityksille erilaisia palveluita. Yrityksen tavoite on löytää parhaat mahdolliset materiaalit ja tuotantopaikat asiakkailleen. Planimexilla on pitkä historia tekstiili- ja muotialalla, se on perustettu jo vuonna 1975. Nykyinen omistaja Tintti Ikonen osti yrityksen vuonna 2016.

Planimex auttaa asiakkaitaan löytämään heidän tuotantoihinsa sopivat materiaalit EU alueelta, Turkista sekä Etelä-Koreasta. Planimex edustaa monia liettualaisia tuotantotehtaita sekä tekstiilialan tehtaita EU:ssa, Turkissa sekä Etelä-Koreassa, ja auttaa asiakkaitaan löytämään heidän projekteihin sopivat tuotantopaikat.

”Tarjoamme myös projektinhallintaa, jossa hoidamme tarvittaessa asiakkaan puolesta kaavat, protot ja tuotannon”, Tintti Ikonen kertoo.

Planimexilla on oma tuotemerkki Kaija S. joka tekee naisten muotia isoihin kokoihin ja merkin tuotteita voi ostaa mm. Kaija S. -verkkokaupasta sekä Halonen muotitavarataloista.

Kuva: Kaino

Oletko kiinnostunut Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyydestä? Liiton jäseniksi voivat hakea tekstiili-, vaate- ja muotialan yritykset. Tarjoamme jäsenyrityksille erilaisia palveluita, tilaisuuksia ja verkostoitumista. Tule mukaan kasvavaan joukkoomme! Lue lisää jäsenyydestä ja liiton palveluista täältä. Jäsenyyteen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Hanne Mikkoseen.