Hanki lippusi Tekstiilin ja muodin päivään! Teemoina tulevaisuus, muutos & megatrendit, digitalisaatio ja ilmastonmuutos

Tekstiili- ja muotialan päätapahtumassa 1.4.2020 kuulet tuoreimmat ajatukset ja tulevaisuuden mahdollisuudet. Päivän puhujat on nyt julkistettu. Tutustu ohjelmaan ja hanki lippusi ajoissa!

Tulevaisuuden muutostekijät, ilmastonmuutos ja digitalisaatio vaikuttavat meihin kaikkiin. Tekstiilin ja muodin päivä pureutuu näihin ajankohtaisiin aiheisiin ja tarjoaa sekä inspiraatiota että käytännönläheisiä ideoita ja case-esimerkkejä.

Lisäksi Sustainable matchmaking side eventissä 2.4. pääset tutustumaan kiinnostaviin palveluntarjoajiin.

Aika: 1.4.2020 klo 9-20 (+ Side event: Sustainable textile matchmaking 2.4. klo 9-12)

Paikka: Scandic Hotel Park, Mannerheimintie 46, Helsinki

Liput: Tutustu ohjelmaan tai Siirry suoraan lippukauppaan

Aikataulu 1.4.2020

Klo 10-12 Keynote-seminaari

Klo 13.00-14.30 Teemasessio 1

Klo 15.15.-16.45 Teemasessio 2

Klo 17 – Iltatilaisuus ja Tekstiilin ja muodin palkinnon jako

Tutustu puhujiin tarkemmin tapahtuman sivuilla 

Ehdota, mikä yritys ansaitsee Tekstiilin ja muodin palkinnon!

Aamupäivä: Keynote-seminaari

Aamupäivä on täynnä inspiraatiota ja faktaa uudistumisesta, muutoksista, megatrendien vaikutuksesta ja tulevaisuudesta!

Kuulemme inspiroivat keynote-puheenvuorot keksijä, yrittäjä ja säveltäjä Perttu Pölöseltä, tekoälyn kansanomaistaja Antti Merilehdolta ja Marimekon toimitusjohtajalta Tiina Alahuhta-Kaskolta.

Keynote-puhujamme katsovat tulevaisuuden kehityskulkuja laajasti ja herättelevät meitä tarttumaan kiinni alan muutostekijöihin ja megatrendien vaikutuksiin.

Tutustu keynote-puhujiin tarkemmin

Iltapäivä: Valitse joko digitalisaatio tai ilmastonmuutos

Iltapäivällä osallistujat voivat valita joko digitalisaatioon tai ilmastonmuutokseen keskittyvien sessioiden väliltä.

Puhujamme pureutuvat digitalisaatioon usealta eri kantilta: pohdinnassa ovat niin digitalisaation mukanaan tuomat mahdollisuudet ja muutokset kuin myös käytännön esimerkit tekstiili- ja muotialan yrityksistä sekä niille palveluja tarjoavista yrityksistä.

Digitalisaation mahdollisuuksiin meitä johdattelevat Googlen Pohjois-Euroopan tuotemarkkinointijohtaja Yacine Samb, digitaalisia ratkaisuja tarjoavan Polytroponin perustaja Anastasia Koutsou (Kreikka), Haltin toimitusjohtaja Sami Kiiski, lohkoketjuasiantuntija Mikko Eerola, muoti-IT-muoti -kääntäjä Marika Nokelainen sekä Lindströmin digijohtaja Teemu Uusitalo.

Tutustu digitalisaatiopuhujiin tarkemmin

Ilmastonmuutos iso haaste koko yhteiskunnalle, ja se vaikuttaa voimakkaasti myös tekstiili- ja muotialaan. Ilmastonmuutokseen keskittyvissä sessioissa tarkastellaan, mitä muutos tarkoittaa tekstiili- ja muotialan yrityksille, haetaan alan mahdollisuuksia toimia hiilineutraalisti sekä tutustutaan uusiin liiketoimintamalleihin.

Puhujina ilmastonmuutososuudessa ovat mm. Gaia Consultingin toimitusjohtaja Ulla Heinonen, Valion hiilineutraalin maitoketjun johtaja Juha Nousiainen, työvaateyritys Touchpointin toimitusjohtaja Outi Luukko, Finlaysonin luova johtaja Jukka Kurttila, vastuullisuuteen ja kiertotalouteen keskittynyt konsultti ja luennoitsija Elin Larsson (Ruotsi) ja Mud Jeansin vastuullisuuspäällikkö Laura Vicaria (Hollanti).

Tutustu ilmastonmuutospuhujiin tarkemmin 

Iltatilaisuus: Tekstiilin ja muodin palkinto

Päivä huipentuu Tekstiilin ja muodin palkinnon jakamiseen. Ehdota meille, mikä yritys ansaitsee palkinnon!

Iltatilaisuus alkaa heti seminaariosuuden jälkeen kello 17. Tule mukaan minglaamaan ja tutustumaan muihin osallistujiin!

Side event: Sustainable textile matchmaking 2.4.2019

Tekstiilin ja muodin päivän jälkeen järjestämme samassa paikassa 2.4.2020 kello 9-12 side eventin.

Tilaisuudessa suomalaiset ja kansainväliset palveluntarjoajat esittelevät yhteistyömahdollisuuksia tekstiili- ja muotialalle vastuullisuuden kehittämiseen tai kestävyyteen liittyvien palvelujen ympärillä. Mukaan on tulossa mm. digitaalisia ratkaisuja tarjoavia yrityksiä sekä kestävien materiaalien tuottajia.

Paikalle voi tulla itselle sopivaan aikaan. Lisätietoa tilaisuudessa esittäytyvistä palveluntarjoajista on luvassa lähempänä itse tilaisuutta! Lue lisää side eventistä.

Lisätiedot

Tutustu ohjelmaan ja puhujiin tarkemmin Tekstiilin ja muodin päivän verkkosivuilla.

Tästä linkistä pääset suoraan lippukauppaan.

Lippujen hankkimisessa ei kannata aikailla: edellinen Tekstiilin ja muodin päivä oli loppuunmyyty. Mukaan mahtuu 300 ensimmäisenä lippunsa hankkinutta.

Media-akkreditoinnit: ota yhteyttä Mari Kamajaan.