Tuetut matkat hankintamessuille Turkkiin ja Etelä-Koreaan

Tekstiili- ja muotialan hankintamessut Istanbulissa ja Etelä-Korean Daegussa tarjoavat ulkomaisille ostajille monipuolisia matchmaking-palveluita sekä tuettuja majoitus- ja matkapaketteja.

International Istanbul Yarn Fair -lankamessut

Istanbulin kansainväliset lankamessut (28.2.-2.3.2019) keräävät samaan paikkaan erilaisten lankojen valmistajia Turkin lisäksi muun muassa Kiinasta ja Intiasta. Viime vuonna messuilla kävi lähes 12 500 ammattilaiskävijää 84 maasta.

Ulkomaisille ostajille suunnattu Buyers’ Mission Program -ohjelma sisältää tapaamisia tuottajien kanssa ja mahdollisesti myös yritysvierailuja. Turkin talousministeriö tukee kansainvälisten ostajien matkoja vastaamalla majoituskuluista. Ohjelmiin haetaan Turkin Helsingissä sijaitsevan suurlähetystön kautta. Hakuaika päättyy 11.2.2019.

Messujen verkkosivut
Hakulomake (.pdf)

Preview in Daegu -tekstiilimessut

Etelä-Korean Daegussa järjestetään vuosittain kansainväliset tekstiilimessut. Tapahtuman järjestäjä kutsuu suomalaisyrityksiä 6.-8.3.2019 pidettäville messuille ja tarjoaa ostajaohjelmaan valituille ostajille (1 henkilö/yritys) lennot economy-luokassa, hotellimajoituksen kolmeksi yöksi ja matchmaking-palvelut. Hakuaika päättyy 9.2.2019.

Preview in Daegu -messuilla on mahdollisuus tutustua korealaisiin tekstiilivalmistajiin (mm. langat, kankaat, neulokset, tekniset tekstiilit, luonnonmateriaalit, kodintekstiilit). Messuilla on jonkin verran näytteilleasettajia myös muista maista.

Preview in Daegu järjestetään nyt 18. kerran ja messuille odotetaan noin 300 näytteilleasettajaa ja 520 osastoa. Vuonna 2018 messuilla kävi järjestäjän mukaan yli 24 000 ostajaa 22 maasta.

Messujen verkkosivut
Hakulomake (.pdf)