Tukholman showroom-keskus tarjoaa tapahtumia, messuja ja näyttelytilaa

Tukholman Nacka Strandiin on avattu vuonna 2016 mittava showroom-keskus. Sen yhteydessä järjestettävät myyntipäivät ja Fashion Business Days -messut tarjoavat suomalaisyrityksille mahdollisuuden vahvistaa asemaansa Ruotsin markkinoilla.

Tukholman messuilla ja tapahtumissa käy jonkin verran sisäänostajia myös muista Pohjoismaista. Showroomin alueella järjestetään myös tapahtumia, esimerkiksi seminaareja sekä Preview Fabrics & Accessories -kangas- ja tarvikemessut.

Laajennetulle Stockholm Fashion Districtille pääsee mukaan joko vuokralaisena showroomilla tai näytteilleasettajana messuilla.

Showroom-keskus avattiin helmikuussa, 2016 ja suurin osa tiloista on jo käytössä. Showroomit ovat suosittuja, sillä ostajien budjetit ovat pienentyneet ja keskuksessa ostajat pääsevät vierailemaan monissa showroomeissa yhden käynnin aikana.

Stockholm Showroom

Showroom-keskuksessa on esillä 300 yritystä ja lähes 900 brändiä. Joukossa on ruotsalaisia ja kansainvälisiä merkkejä, myös suomalaisyrityksiä.

Vuokrasopimukset tehdään pääosin 3-6 vuodeksi. Ympärivuotisesti avoinna olevassa keskuksessa on tällä hetkellä yli 80 showroomia noin 10 000 m2 alueella. Keskuksessa järjestetään vuosittain useita myyntipäiviä, jonka lisäksi yritykset voivat kutsua ostajia paikalle milloin vain.

Vapaana on lähinnä isompia showroomeja, joista tiedusteluihin vastaa Vanessa Leporati Wahlund, Head of Business & Showrooms.

Fashion Business Days -messut

Alueella sijaitsevassa messuhallissa järjestetään muun muassa Fashion Business Days -messut sekä Nordic Shoe & Bag Fair -messut.

Sisäänostajille suunnatut messut järjestetään seuraavan kerran 7.-10. helmikuuta 2017. Näytteilleasettajien joukossa elokuussa 2016 järjestetyillä messuilla oli noin 90 brändiä.

Alennusta jäsenyrityksille

Messujen järjestäjä Agenturföretagen tarjoaa Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyrityksille mahdollisuuden osallistua messuille näytteilleasettajana Agenturföretagenin jäsenhintaan (esim. 12. m2 osasto hintaan 11 940 SEK, ei-jäsenille 18 000 SEK).

Tarjous on voimassa vain ensimmäisellä osallistumiskerralla ja edellyttää, että näytteilleasettajalla on etukäteen sovittuja tapaamisia messuilla.

www.stockholmfashiondistrict.se