Tulossa vilkas syksy: mm. Tekstiilitreffejä, I Love Me -messut, Hackathon ja koulutuksia

Merkitse jo kalenteriin syksyn kiinnostavimmat tapahtumat!

14.9. Intia-maaraportin julkistus, Helsinki

Suomen Tekstiili & Muoti ry:n maaraportit tarjoavat jäsenyrityksille toimialakohtaista tietoa tukemaan sekä kansainvälistä hankintaa että vientiä. Syyskuussa julkistetaan raporttisarjan neljän osa, joka käsittelee Intiaa. Huom! Tilaisuus vain jäsenyrityksille. Huomaa muuttunut päivämäärä.

19.9. Tekstiilitreffit ja Fab: Future, Innovations & Business -lehden julkistus, Helsinki

Tekstiilitreffeillä kohtaavat mm. alan yritysten ja kaupan edustajat, media ja bloggarit. Syksyn ensimmäisten tekstiilitreffien teemana ovat alan tulevaisuus, uudistuminen ja innovaatiot. Samalla julkistamme myös Fab-lehden toisen numeron, jonka teema on Future, Innovations & Business.

20.-22.10. I Love Me -messut, Messukeskus, Helsinki

I love me -messuille on tulossa uusi suomalaisia yrityksiä ja muotia esittelevä alue. Messuille osallistuvat liiton jäsenyritykset pääsevät jäsenetuna ilmaiseksi mukaan tapahtuman suuriin muotinäytöksiin, joihin tulee Suomi-muodin osuus. Suomalaista muotia esittelevälle alueelle tulee myös Suomen Tekstiili & Muoti ry:n lounge.

6.-7.11.2017 TexHack-innovaatiotapahtuma, Helsinki

Suomen Tekstiili & Muoti ry järjestää hackathon-tapahtuman Helsingissä 6.-7.11.2017. Hackathon valjastaa digiosaajat ja innovatiiviset palveluiden kehittäjät tekstiili- ja muotialan yritysten käyttöön. Yritysten hakuaikaa on 23.8.2017 saakka. Osallistujaryhmien haku avataan syyskuussa.

Save the date, lisätietoa tilaisuuksista syksyn aikana:

13.11. Uutta draivia esimiestyöhön, Helsinki

21.11. Globaalin hankintaketjun hallinta -koulutus, Tampere

16.11. Uutta draivia esimiestyöhön, Tampere

24.11. Tekstiilitreffit, aiheena megatrendit ja trendit, Helsinki