Turkin tilanne keskusteluttaa – tulossa jäsentilaisuus 22.11.2016

Suomen Tekstiili & Muoti ry tukee jäsenyrityksiään vastuullisuustyössä ja kansainvälisen toiminnan kehittämisessä. Ajankohtaistilaisuudessa jäsenyrityksillä on mahdollisuus keskustella ja kysyä Turkin tilanteesta.

Turkin tilanne on ollut otsikoissa kuluvan vuoden aikana. Tällä viikolla BBC uutisoi, että eräissä vaatetehtaissa on työskennellyt alaikäisiä pakolaisia. Maan poliittinen kehitys ja pakolaistilanne on noussut esiin Turkissa toimivien tekstiili- ja vaatealan yritysten keskuudessa.

Suomen Tekstiili & Muoti ry on seurannut tilannetta ja järjestää tiistaina 22.11.2016 klo 12-14 jäsentilaisuuden Turkista. Mediakeskustelu nostaa jo aiemmin sovitun tilaisuuden entistä ajankohtaisemmaksi.

Paikalla yritysten kysymyksiin on vastaamassa suomalaisia ja turkkilaisia asiantuntijoita. Lisäksi tilaisuudessa julkistetaan liiton jäsenyrityksilleen kokoama Turkki-aiheinen raportti.

Liitto tarjoaa jäsenyrityksilleen neuvontaa vastuullisuustyöhön ja toimitusketjun läpinäkyvyyden edistämiseen.

Lisätietoa tilaisuudesta ja ilmoittautumiset 14.11. mennessä sähköpostitse Satumaija Mäelle. Huom, tilaisuus Suomen Tekstiili & Muoti ry:n jäsenyrityksille.